Video Gražulim karjeras rezultatīvākā spēle ULEB Eirokausā

CopyDraugiem X Whatsapp
Andrejs Gražulis
Andrejs Gražulis Foto: Aquila Basket Trento (Facebook)

Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis otrdien ULEB Eirokausa spēlē izcēlās ar 23 punktiem, aizvadot savu rezultatīvāko maču turnīrā, un palīdzēja Trento "Aquila" tikt pie pārliecinošas uzvaras.

Trento komanda izbraukumā ar rezultātu 98:76 (27:31, 24:13, 28:15, 19:17) pārspēja "Gran Canaria".

Gražulis laukumā pavadīja 22 minūtes un 54 sekundes, kuru laikā realizēja septiņus divu punktu metienus un trīs no četriem tālmetieniem, metot garām grozam tikai vienu reizi. Viņš aizvadīja savu rezultatīvāko spēli ULEB Eirokausā līdz šim.

Latvijas basketbolists arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, pieļāva divas kļūdas, bloķēja vienu pretinieku metienu, nopelnīja trīs piezīmes izprovocēja divus pretinieku sodus un sakrāja efektivitātes koeficientu 26.

Vēl 17 punktus Trento komandas labā guva Kamars Boldvins, kamēr mājiniekus no zaudējuma neglāba Nikolasa Brusino 17 gūtie punkti.

Saloniku "Aris", Robertam Blumbergam gūstot 12 punktus, viesos ar rezultātu 95:85 (24:21, 22:20, 20:18, 29:26) uzvarēja Ankaras "Turk Telekom" vienību, bet Mareka Mejera pārstāvētā Klužas-Napokas "U-Banca Transilvania" mājās ar rezultātu 89:98 (17:37, 18:18, 30:23, 24:20) piekāpās Francijas komandai "Bourg-en-Bresse".

B grupā "U-Banca Transilvania" ar astoņām uzvarām 12 spēlēs ieņem trešo vietu, "Aris" ar bilanci 5-7 atrodas piektajā vietā, kamēr Trento vienība ar tādu pašu bilanci ierindojas septītajā pozīcijā.

Šosezon ir mainīta izspēle Eirokausa izslēgšanas spēļu norisē. "Play-off" sasniegs katras apakšgrupas sešas labākās komandas, pirmās un otrās vietas ieguvējām uzreiz nodrošinot vietu ceturtdaļfinālā, bet pārējās vienības vispirms aizvadīs astotdaļfināla mačus. Astotdaļfināla un ceturtdaļfināla pāros tiks aizvadīta tikai viena spēle, bet pusfināla un fināla sērijas tiks aizvadītas līdz trim vienas komandas uzvarām.

Pagājušajā sezonā par Eirokausa ieguvēju kļuva Spānijas komanda "Gran Canaria", kas finansiālu apsvērumu dēļ izvēlējās nespēlēt Eirolīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu