Neimars traumas dēļ nepiedalīsies "Copa America"

CopyDraugiem X Whatsapp
Neimars
Neimars Foto: Reuters/ScanPix

Brazīlijas futbola izlases uzbrucējs Neimars pirms diviem mēnešiem gūtās traumas dēļ nevarēs palīdzēt valstsvienībai nākamā gada "Copa Amerika" turnīrā.

Kā otrdien norādīja Brazīlijas izlases ārsts Rodrigu Lasmars, uzbrucēja atgriešanos laukumā pēc tik smagas traumas nevajadzētu sasteigt.

Neimars traumu guva oktobrī Pasaules kausa kvalifikācijas mačā, kurā Brazīlija ar 0:2 zaudēja Urugvajai. Futbolists pēc savainojuma gūšanas nespēja pamest laukumu paša spēkiem un vēlāk stadionu atstāja, balstoties uz kruķiem. Medicīniskajās pārbaudēs tika konstatēts kreisās kājas ceļgala krustenisko saišu, kā arī meniska plīsums. Vēlāk viņam tika veikta operācija.

"Jābūt pacietīgiem," sacīja Lasmars. "Ir pāragri runāt par atgriešanos laukumā agrāk kā pēc deviņiem mēnešiem. Nav jēgas izlaist rehabilitāciju un riskēt."

Pēc ārsta sacītā, Neimars laukumā varētu atgriezties nākamā gada augustā.

2024. gada Dienvidamerikas čempionātā jeb "Copa America" tiks aizvadīts no nākamā gada 20. jūnija līdz 24. jūlijam.

Neimars, kurš šovasar no Francijas kluba Parīzes "Saint-Germain" pārcēlās uz "Al Hilal", Saūda Arābijas meistarsacīkstēs savainojuma dēļ piedalījies tikai trīs spēlēs, kurās atdevis divas rezultatīvas piespēles, bet AFC Čempionu līgā viņš divos mačos atzīmējies ar vieniem gūtiem vārtiem.

Arī iepriekšējo sezonu Neimars noslēdza priekšlaicīgi pēc tam, kad martā viņam tika veikta labās pēdas potītes operācija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu