Medijs: Šmēdiņš un Točs nākamsezon plāno spēlēt kopā

CopyDraugiem X Whatsapp
Edgars Točs
Edgars Točs Foto: FIVB

Nākamsezon kopā spēlēt plāno Latvijas pludmales volejbolisti Jānis Šmēdiņš un Edgars Točs, trešdien ziņo Latvijas Radio.

Tiek ziņots, ka šobrīd 35 gadus vecais Točs turpina dziedēt ceļgalu un rokas mikrotraumas, bet pēc Ziemassvētkiem jaunais duets plāno treniņus svaru zālē.

"Plāns ir nākamo gadu spēlēt ar pieredzējušāku spēlētāju, kas būtu Jānis Šmēdiņš. Galvenais starts būtu Kontinentālais kauss jeb atlase uz olimpiskajām spēlēm," skaidro Točs.

Latvijas Volejbola federācija vēlas organizēt Kontinentālā kausa finālsacensības, un pašu mājās iespējas uzvarēt un nokļūt Parīzes olimpiskajās spēlēs noteikti būs lielākas.

Šosezon Šmēdiņš spēlēja kopā ar Aleksandru Samoilovu, bet pēdējo turnīru Āzijā aizvadīja kopā ar Gustavu Auziņu. Savukārt Točs sezonu sāka kopā ar Kristiānu Fokerotu, bet turpināja ar Oliveru Bulgaču.

Latvijas Radio ziņo, ka dueta iespējas nākamajai sezonai kļūs skaidrākas pēc finanšu jautājumu precizēšanas.

Jānis Šmēdiņš
Jānis Šmēdiņš Foto: Evija Trifanova/LETA

Tokijas olimpiskajās spēlēs Točs spēlēja kopā ar Mārtiņu Pļaviņu, ierindojoties ceturtajā vietā.

36 gadus vecais Šmēdiņš 2012. gada Londonas olimpiskajās spēlēs bronzas medaļas izcīnīja pārī ar Pļaviņu, bet 2016. gadā Riodežaneiro spēlēs kopā ar Aleksandru Samoilovu izcīnīja dalītu devīto vietu.

Vasaras nogalē Šmēdiņš kopā ar A. Samoilovu uzvarēja Latvijas čempionātā, aizvadot savu pēdējo kopīgo turnīru, liekot manīt, ka tās varētu būt beigas arī viņa spēlētāja karjerai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu