Noskaties Makinonam četri gūti vārti un karjeras rekords

CopyDraugiem X Whatsapp
Neitans Makinons
Neitans Makinons Foto: Reuters/ScanPix

Neitans Makinons ceturtdien Nacionālajā hokeja līgā (NHL) izcēlās ar četriem gūtiem vārtiem un kaldināja Kolorādo "Avalanche" komandas uzvaru.

"Avalanche" hokejisti savā laukumā ar rezultātu 6:4 (2:2, 1:2, 3:0) guva virsroku pār Otavas "Senators".

Makinons punktus guvis 17 spēlēs pēc kārtas, kas viņam ir karjeras rekords.

Vēl uzvarētājiem ar diviem gūtiem vārtiem atzīmējās Miko Rantanens, bet divos vārtu guvumos asistēja Keils Makars, kurš atgriezās laukumā pēc trīs spēļu izlaišanas. Pēdējās astoņās minūtēs mājinieki trīsreiz izturēja spēli mazākumā, pateicoties vārtsargam Aleksandaram Georgijevam, kurš visā mačā tika galā ar 41 pretinieku metienu.

Otaviešiem vārtus guva Džeikobs Bernārs-Dokers, Ridlijs Greigs, Dreiks Betersons un Džošs Noriss.

Tikmēr Bufalo "Sabres", kuras treniņos atgriezies iepriekš savainojumu ārstējošais latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, mājās ar 9:3 (3:2, 3:1, 3:0) sagrāva Toronto "Maple Leafs".

"Sabres" vienībā ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās Džefs Skiners, divi vārti bija arī Kailam Okposo, bet vārti un divas piespēles - Teidžam Tompsonam. Pirms divām dienām Bufalo vienība ar 4:9 kapitulēja Kolumbusas "Blue Jackets".

"Maple Leafs" pēdējo reizi vienā spēlē deviņus vārtus ielaida 2014. gada 18. novembrī.

Savukārt Floridas "Panthers", kuras aizsargs Uvis Balinskis šobrīd atrodas Amerikas Hokeja līgā, savā laukumā ar 1:4 (0:0, 1:3, 0:1) zaudēja Sentluisas "Blues". Uzvarētājiem divi precīzi metieni un viena rezultatīva piespēle bija Pāvelam Bučņevičam.

Citviet pašreizējā Stenlija kausa glabātāja Vegasas "Golden Knights" izbraukumā ar 4:5 (2:0, 0:4, 2:1) zaudēja nesenajai čempionei Tampabejas "Lightning", tādējādi par līgas līderi ceturtdien kļuva uzvaru izcīnījusī Vankūveras "Canucks".

Uzvaras vārtus 73 sekundes pirms pamatlaika beigām guva Nikolā Pols, kurš šajā spēlē atzīmējās arī ar divām rezultatīvām piespēlēm. Šīs sezonas NHL ražīgākajām spēlētājām Ņikitam Kučerovam bija vārti un divas piespēles, bet divreiz pretiniekus pārspēja un vienreiz piespēlēja Breidens Points.

"Golden Knights" komandā divus vārtus guva Žonatans Maršeso.

NHL regulārajā čempionātā komandas līdz 18. aprīlim aizvadīs 82 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu