Video Porziņģis spilgti mirdz Ziemassvētku spēlē, "Celtics" viesos uzveic "Lakers"

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
NBA spēlētāji Lebrons Džeimss un Kristaps Porziņģis
NBA spēlētāji Lebrons Džeimss un Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/Scanpix

Kristaps Porziņģis pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē izcēlās ar "double-double", palīdzot Bostonas "Celtics" komandai izcīnīt uzvaru izbraukumā pret Losandželosas "Lakers".

"Celtics" ar rezultātu 126:115 (32:23, 26:34, 41:33, 27:25) pārspēja "Lakers", izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas, kas ir astotais panākums pēdējās 10 spēlēs.

Porziņģis ar 28 punktiem bija rezultatīvākais "Celtics" sastāvā (2p. 9/11, 3p. 2/8, soda metieni 4/7).

Latvijas basketbolists izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, bloķēja divus metienus, pārtvēra vienu bumbu, pieļāva vienu kļūdu un sakrāja trīs piezīmes. 

"Celtics" guva par 16 punktiem vairāk nekā pretinieki, kamēr laukumā atradās Porziņģis. Latvijas basketbolistam šajā mačā bija labākais +/- rādītājs.

Uzvarētāju labā Džeisons Teitums guva 25 punktus, 19 pievienoja Džeilens Brauns, 18 iemeta Džrū Holidejs un Deriks Vaits, kurš arī izpildīja 11 rezultatīvas piespēles.

"Lakers" rindās Entonijs Deiviss guva 40 punktus un savāca 13 atlēkušās bumbas, Taurīns Prinss izcēlās ar 17 punktiem, bet Lebrons Džeimss atzīmējās ar 16 punktiem.

"Celtics" spēles sākumā izvirzījās 12:0 vadībā, taču līdz puslaika pārtraukumam "Lakers" pamazām atspēlējās un samazināja rezultāta starpību līdz minimumam – 58:57.

Trešās ceturtdaļas sākumā "Lakers" izdevās uz mirkli pārņemt vadības grožus, taču pamazām "Celtics" atkal izvirzījās priekšā un palielināja pārsvaru, kliedējot pretinieku cerības.

"Celtics" ar 23 uzvarām un sešiem zaudējumiem ir Austrumu konferences un kopumā arī līgas kopvērtējuma līdere, savukārt "Lakers" ar bilanci 16-15 ierindojas devītajā pozīcijā Rietumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu