Mančestras "United" atspēlējas no 0:2 un pieveic "Aston Villa"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mančestras "United" futbolists Alehandro Garnačo
Mančestras "United" futbolists Alehandro Garnačo Foto: AFP/Scanpix

Mančestras "United" futbolisti otrdien Anglijas premjerlīgas mačā atspēlēja divu vārtu deficītu un spēja savā laukumā ar 3:2 (0:2) pieveikt Birmingemas "Aston Villa" vienību, pārtraucot trīs neuzvarētu spēļu sēriju.

Pēdējos trīs premjerlīgas mačos "United" nebija spējuši gūt vārtus un piedzīvoja divus zaudējumus. Arī otrdienas spēlē pēc pirmā puslaika mančestrieši bija iedzinējos ar 0:2, tomēr šoreiz spēja izglābties.

Pirmajā puslaikā viesiem pārsvaru nodrošināja Džons Makgins un Leanders Dendonkers, bet otrā puslaika vidū divas reizes izcēlās Alehandro Garnačo, panākot 2:2. Uzvaras vārtus mājinieku labā spēles 82.minūtē guva Rasmuss Hejlunds.

20 gadus vecajam dāņu uzbrucējam Hejlundam šie bija pirmie vārti premjerlīgā 15 spēlēs, kopš pievienošanās komandai šī gada augustā. UEFA Čempionu līgā sešās spēlēs viņš bija guvis piecus vārtus.

"United" uzvara ļāva pakāpties uz sesto vietu, kamēr "Aston Villa" zaudējums liedza panākt turnīra tabulā līderi "Liverpool", kura citā otrdienas spēlē ar 2:0 (1:0) viesos pieveica pastarīti "Burnley".

Liverpūlieši vadībā izvirzījās spēles sestajā minūtē, kad precīzi sita Darvins Nunjess, bet spēles 90.minūtē 2:0 nodrošināja Djogu Žota.

Tikmēr neveiksmi savā laukumā 19.kārtas mačā otrdien piedzīvoja Ņūkāslas "United", kas ar 1:3 (1:1) negaidīti zaudēja "Nottingham Forest" futbolistiem.

Aleksandrs Īsaks ar precīzi realizētu 11 metru soda sitienu spēles 23.minūtē izvirzīja mājiniekus, bet turpinājumā ar "hat trick" uzvaru viesiem nodrošināja Kriss Vuds, kurš bija precīzs pirmā puslaika kompensācijas laikā, kā arī 53. un 60.minūtē.

Citā spēlē otrdien ceturto uzvaru pēc kārtas svinēja "Bournemouth", kas mājās ar 3:0 (1:0) pārspēja Londonas "Fulham" vienību. Šī Bornmutas komandai bija septītā nezaudētā spēle pēc kārtas un sestā uzvara šajā nogrieznī.

Mājinieku labā vārtus guva Džastins Kluiverts, Dominiks Solanke un Luiss Sinisterra.

Pie panākuma otrdien tika arī Lūtonas "Town", kas viesos ar 3:2 (1:0) uzvarēja Šefīldas "United" futbolistus.

Otro uzvaru pēc kārtas "Town" nodrošināja Alfija Dotija precīzais sitiens un divi pašu mājinieku raidījumi savos vārtos, kad nesekmīgi otrajā puslaikā nospēlēja Bens Robinsons un Aniss ben Slimans.

Šefīldiešu rindās bumbas pareizajos vārtos sita Olivers Makbērnijs un Anels Ahmedhodžičs.

Premjerlīgas kopvērtējumā ar 42 punktiem 19 mačos par līderi ir kļuvusi "Liverpool", 40 punkti 18 spēlēs ir Londonas "Arsenal", bet "Aston Villa" ar 39 punktiem 19 mačos ir trešā.

Tālāk ar 36 punktiem 18 spēlēs seko Totenhemas "Hotspur", 34 punkti 17 mačos ir patreizējās čempiones Mančestras "City" rēķinā, bet labāko sešinieku ar 31 punktu 19 spēlēs noslēdz Mančestras "United".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu