Šūmahera brālis: Ilgojos pēc tā laika Mihaela

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Ralfs Šūmahers (no kreisās) un Mihaels Šūmahers
Ralfs Šūmahers (no kreisās) un Mihaels Šūmahers Foto: Reuters/ScanPix

Piektdien aprit desmit gadi kopš slēpošanas negadījuma, kas uz visiem laikiem mainīja Mihaela Šūmahera dzīvi. Atceroties skumjo dienu, septiņkārtējā F-1 pasaules čempiona jaunākais brālis Ralfs Šūmahers atzīst, ka viņam pietrūkst Mihaela, ko viņš pazina pirms liktenīgās traģēdijas.

"Man pietrūkst sava tā laika brāļa Mihaela. Dzīve dažkārt ir negodīga. Mihaelam bieži dzīvē veicās, bet tad notika šī traģēdija," sacīja 48 gadus vecais Ralfs Šūmahers, kurš arī  brauca F-1 seriālā, taču nebija tik veiksmīgs kā viņa vecākais brālis.

Šūmahers, kurš F-1 piedalījās desmit gadus un izcīnīja sešas uzvaras atsevišķos posmos, sacīja: lai gan mūsdienu medicīna brālim ļāvusi piedzīvot progresu, nekas vairs nebūs kā kādreiz. Traģēdija Ralfam bija liels pārdzīvojums. 

"Varu teikt, ka viņa negadījums man bija ļoti slikta un dramatiska pieredze," sacīja Šūmahers, kurš šobrīd ir F-1 televīzijas eksperts Vācijas "Sky Sports" kanālā.

Mihaels Šūmahers ir viens no visu laiku veiksmīgākajiem F-1 pilotiem. Karjeras laikā viņš izcīnīja septiņus pasaules čempiona titulus.

2013. gada 29. decembrī Mihaels Meribelas kalnu kūrortā slēpojot krita un guva smagu galvas traumu. Pēc tam viņš atradās komā, un kopš tā laika par viņa veselības stāvokli informācija ir skopa. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu