Foto un video Komandas kapteinis Ločmelis: Man ir kauns, atvainojos Latvijas faniem (6)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas U-20 junioru hokeja izlases kapteinis Dans Ločmelis neslēpa lielo sarūgtinājumu pēc trešdien piedzīvotā 0:10 zaudējuma Kanādas vienaudžiem pasaules čempionāta otrajā spēlē.

"Grūti pateikt, nezinu, ko atbildēt," pēcspēles komentārā Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses dienestam sacīja Ločmelis, atbildot uz jautājumu, kas šajā mačā komandai neizdevās.

"Man ir liels kauns, gribu atvainoties Latvijas faniem. Domāju, ka daudzi skatījās spēli televīzijā. Kauns, ka izpildījām šādu spēli. Jāgatavojas nākamajām divām spēlēm, jāparāda labāks sniegums," norādīja kapteinis.

Pirmajā un otrajā periodā Latvijas izlase izveidoja vārtu gūšanas iespējas, taču trešajā trešdaļā sniegums bija vājāks, turklāt noslēdzošajās 20 minūtēs tika ielaisti pieci vārti.

"Grūti pie 0:5 noturēt emocijas, lai mēģinātu atspēlēties," lakoniski par trešo periodu izteicās Ločmelis.

Jau vēstīts, ka turnīra pirmajā spēlē Latvijas hokejisti ar 0:6 atzina mājinieku zviedru pārākumu.

"Mums ir ātrāk jāaizmirst šīs divas spēles. Domāju, ka jāuztaisa līderu sapulce kopā ar treneriem. Jāpaceļ komandas gars, ar džekiem jāiegūst pozitīva enerģija ģērbtuvē," ierosināja kapteinis.

Latvijas izlasei bija divas spēles divās dienās, laika atpūtai bija maz, taču Ločmelis neesot izjutis nogurumu spēlē pret Kanādu.

"Man nebija grūti spēlēt. Spēlējam par Latviju – ej un atdod sevi visu."

Latvijas izlasei ceturtdien ir brīvs, bet piektdien būs jāspēkojas ar Somiju, kas ar 3:4 zaudēja Vācijai un ar 2:5 piekāpās Kanādai.

Sestdien jaunie Latvijas hokejisti tiksies ar Vācijas vienaudžiem, kuri līdz šim aizvadījuši vienu maču, pārspējot Somijas komandu.

Apakšgrupas četras labākās komandas iekļūs ceturtdaļfinālā, bet piektās vietas ieguvēja aizvadīs vienu spēli par palikšanu elites divīzijā.

 

 
Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu