Mančestras "City" atspēlējas pret "Everton" un pakāpjas uz ceturto vietu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mančestras "City" futbolisti
Mančestras "City" futbolisti Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas futbola premjerlīgas 19.kārtas spēlē čempione Mančestras "City" trešdien viesos atspēlējās Liverpūles "Everton" un tika pie panākuma 3:1 (0:1), pakāpjoties uz ceturto vietu turnīra tabulā.

Pagājušās nedēļas nogalē FIFA Klubu pasaules kausā triumfējusī "City" vienība pirmajā puslaikā pēc Džeka Harisona precīzā sitiena nonāca iedzinējos ar 0:1, tomēr otrajā puslaikā Fila Foudena Huliana Alvaresa un Bernardu Silvas gūtie vārti ļāva svinēt uzvaru.

"City" pēdējās septiņās premjerlīgas spēlēs šī bija vien otrā uzvara.

Citā trešdienas mačā divu Londonas klubu derbijā "Chelsea" savā laukumā ar 2:1 (1:1) pārspēja "Crystal Palace" futbolistus.

Spēles 13.minūtē Mihailo Mudriks vadībā izvirzīja mājiniekus, bet pirmā puslaika kompensācijas laikā neizšķirtu panāca Maikls Olise. Uzvaru "Chelsea" nodrošināja Noni Manuekes realizētais 11 metru soda sitiens mača 89.minūtē.

Vēl vienā 19.kārtas mačā "Brentford" savā laukumā ar 1:4 (1:3) zaudēja Vulverhemptonas "Wanderers", ciešot ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Jau līdz mača 14.minūtei Mario Lemina un Hičans Hvans panāca 2:0 viesu labā, uz ko ar precīzu sitienu spēles 16.minūtē atbildēja Joans Visā. Mača 28.minūtē Hvans guva savus otros vārtus un panāca 3:1 viesu labā, bet 79.minūtē graujošo 4:1 panāca Žans Rikners Belgārds.

Premjerlīgas kopvērtējumā ar 42 punktiem 19 mačos līdere ir kļuvusi "Liverpool", 40 punkti 18 spēlēs ir Londonas "Arsenal", Birmengemas "Aston Villa" ar 39 punktiem 19 mačos ir trešā, bet Mančestras "City" ar 37 punktiem 18 mačos pakāpās uz ceturto pozīciju.

Tālāk ar 36 punktiem 18 spēlēs seko Totenhemas "Hotspur", bet labāko sešinieku ar 31 punktu 19 spēlēs noslēdz Mančestras "United".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu