Laikraksts nāk klajā ar informāciju par Mihaela Šūmahera veselības aprūpi (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Vācijas autosporta leģenda Mihaels Šūmahers
Vācijas autosporta leģenda Mihaels Šūmahers Foto: dpa/scanpix

Pirmās formulas (F-1) leģenda vācietis Mihaels Šūmahers precīzi pirms 10 gadiem 29. decembrī guva smagu galvas traumu. Vācijas laikraksts "Bild" nācis klajā ar informāciju par autosportista veselības aprūpi.

Šūmahers plašākā publikā ne reizi nav parādījies kopš 2013. gada izskaņā piedzīvotā slēpošanas negadījuma. Bijušā pilota ģimene pie viņa pielaiž tikai ļoti šauru draugu loku.

Gadu gaitā informācijas par leģendārā pilota veselības stāvokli un atlabšanas procedūrām bijis maz. "Bild" vēsta, ka Šūmahers esot izvizināts ar "Mercedes" spēkratu, lai ar pazīstamu skaņu palīdzību stimulētu viņa smadzeņu darbību.

Ņemot vērā, ka vācietis ilgus gadus bija sacīkšu braucējs un savu F-1 karjeru noslēdza tieši pie "Mercedes" stūres, šāda rīcība varētu veicināt Šūmahera pagātnes atmiņu ataušanu.

Tāpat atklāts, ka par Šūmaheru ikdienā rūpējas 15 speciālistu liels apkalpes personāls, kurā ietilpst kā ārsti, tā masieri. Šī speciālistu grupa par Šūmaheru rūpējas 24 stundas diennaktī.

Šūmahers savas F-1 karjeras laikā izcīnīja 91 uzvaru, kas līdz pat 2020. gada sezonai bija visu laiku labākais rādītājs, līdz to pārspēja "Mercedes" britu pilots Luiss Hamiltons.

Patlaban 54 gadus vecajam Šūmaheram karjeras laikā F-1 čempionātā izdevās uzvarēt septiņas reizes, kas ir nepārspēts rekords. 2020. gadā rekordu atkārtoja Hamiltons, kura kontā šobrīd arī ir septiņi čempiona tituli.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu