Video Šmita pārstāvētais "Žalgiris" turpina zaudējumu sēriju Eirolīgā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Rolands Šmits
Latvijas basketbolists Rolands Šmits Foto: BC Zalgiris Kaunas/Twitter

Rolanda Šmita pārstāvētais Lietuvas basketbola klubs Kauņas "Žalgiris" ceturtdien piedzīvoja zaudējumu ULEB Eirolīgas spēlē. Latvijas basketbolists šajā mačā guva sešus punktus.

"Žalgiris" savā laukumā ar 70:78 (18:16, 15:16, 16:29, 21:17) piekāpās Telavivas "Maccabi", piedzīvojot sesto zaudējumu pēc kārtas Eirolīgā.

Šmits 27 minūtēs un vienā sekundē laukumā realizēja visus trīs divpunktu metienus, bet netrāpīja nevienu no trim tālmetieniem.

Latvieša kontā arī četras atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, pārtverta piespēle, kļūda, pa trim piezīmēm un izprovocētiem pārkāpumiem pretiniekiem un efektivitātes koeficients deviņi.

Mājiniekiem Kīnans Evanss izcēlās ar 18 gūtiem punktiem, bet 14 punktus "Žalgiris" labā guva Edmonds Samners.

Viesu komandā rezultatīvākais ar 22 punktiem bija Džošs Nībo, 14 punktus un astoņas rezultatīvas piespēles sakrāja Tamirs Blats, bet pa 11 punktiem guva vēl trīs spēlētāji.

Itālijas klubs Boloņas "Virtus", kuru vada Latvijas izlases galvenais treneris itālis Luka Banki, ar 12 uzvarām 17 spēlēs turnīra tabulā ieņem otro vietu, bet "Žalgiris" ar pieciem panākumiem ierindojas 16. pozīcijā.

ULEB Eirolīgā 18 komandas aizvada divu apļu turnīru, labākajām sešām iekļūstot izslēgšanas turnīrā, bet septītās līdz desmitās vietas ieguvējas cīnīsies "play-in" kārtā. Finālčetrinieka turnīrs šosezon norisināsies Berlīnē.

Iepriekšējā sezonā 11.reizi par Eiropas prestižākā klubu turnīra uzvarētājiem kļuva Madrides "Real" basketbolisti, kuri finālspēlē Kauņā ar rezultātu 79:78 uzvarēja Pirejas "Olympiakos".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu