"Arsenal" piedzīvo pirmo zaudējumu savā laukumā un neizmanto iespēju atgūt līderpozīciju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Londonas "Arsenal" norvēģu futbolists Martins Odegārds
Londonas "Arsenal" norvēģu futbolists Martins Odegārds Foto: EPA/Scanpix

Londonas "Arsenal" ceturtdien Anglijas futbola premjerlīgas 19.kārtas mačā piedzīvoja pirmo zaudējumu savā laukumā šosezon.

"Arsenal" mājās ar rezultātu 0:2 (0:1) piekāpās Vesthemas "United", kas tika pie trešā panākuma pēc kārtas.

Neskatoties uz to, ka lielāko daļu mača bumu kontrolēja laukuma saimnieki, jau pēc spēlētām nepilnām 13 minūtēm Vesthamas komandu vadībā izvirzīja Tomāšs Součeks.

Otrajā puslaikā viesiem vajadzēja desmit minūtes, lai dubultotu pārsvaru, kad ar precīzu sitienu izcēlās Konstantins Mavropanoss.

"United" varēja arī panākt 3:0, taču kompensācijas laika sestajā minūtē Saīda Benrama 11 metru soda sitienu atvairīja "Arsenal" vārtsargs Davids Raja.

Pirms šī mača pēdējo reizi "Arsenal" premjerlīgā piedzīvoja zaudējumu savā laukumā maija vidū, kad piekāpās Braitonas un Havas "Albion", zaudējot izredzes pacīnīties par Anglijas premjerlīgas čempiontitulu, kuru nodrošināja Mančestras "City".

Pēc 19 kārtām premjerlīgas līdere ar 42 punktiem ir "Liverpool", "Arsenal" ar 40 punktiem ieņem otro vietu, kamēr pirmo trijnieku ar 39 punktiem noslēdz Birmingemas "Aston Villa". Vesthemas "United" pēc panākuma ar 33 punktiem pakāpusies uz sesto pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu