Lionels Mesi padarījis ievērojami bagātākus savus kaimiņus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Argentīnas futbola superzvaigzne priecē ne tikai līdzjutējus ASV vien, bet arī savus kaimiņus. 

Kad Mesi pārcēlās uz Maiami, viņš nopirka greznu villu prestižākajā rajonā Ford Lauderdale. Argentīnietis samaksāja aptuveni 10 miljonus eiro, lai dzīvotu mājā ar astoņām guļamistabām un deviņām vannas istabām. 

Šajā rajonā strauji kāpušas nekustamo īpašumu cenas. Kāpēc? Jo tur dzīvo Mesi. Pietiek ar to vien, ka dzīvo netālu no Argentīnas superzvaigznes, lai kāptu īpašumu vērtība. Tieši tāda ir viņa ietekme. 

"Mesi pārcēlās uz māju mums kaimiņos, tāpēc visi tagad vēlas būt daļa no šeit esošās kopienas. Iepriekš tā bija aptuveni septiņus miljonus vērta, bet, ja es savu māju pārdotu tagad, tā maksātu vairāk nekā 25 miljonus dolāru," sacīja Irānas uzņēmējs Patriks Bet-Deivids kanālam "Vlad TV". "Tā ir slēgta kopiena uz salas, uz kuru ved tikai viens ceļš. Ļoti droši."

Iepriekš biznesa izdevums "Forbes" vēstīja, ka Mesi villu iegādājies par 10,75 miljoniem dolāru (ap 10 miljoniem eiro). Villā astoņas guļamistabas, trīs automašīnu garāžas, peldbaseins, SPA un liela trenažieru zāle. Viena guļamistaba ir pat 150 kvadrātmetrus plaša. Zemesgabalā ir arī piestātne, kas paredzēta divām jahtām.

ASV profesionālās līgas MLS pirmā sezona Mesi ir aiz muguras. Viņa pārstāvētais klubs Maiami "Inter" neiekļuva izslēgšanas spēlēs, taču argentīnieša ieguldījums bija ļoti labs. Viņš 14 spēlēs guva 11 vārtus un izpildīja piecas rezultatīvas piespēles. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu