Balinskim rezultatīva piespēle zaudētā AHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Uvis Jānis Balinskis
Uvis Jānis Balinskis Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas aizsargs Uvis Balinskis piektdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) mačā tika pie rezultatīvas piespēles, kamēr viņa pārstāvētā Šarlotas "Checkers" piedzīvoja neveiksmi.

"Checkers" izbraukumā ar rezultātu 1:4 (0:1, 0:2, 1:1) zaudēja Vilksbāras/Skrentonas "Penguins", kuras sastāvā šoreiz nebija iekļauts Raivis Ansons.

Balinskis asistēja Šarlotas vienības vienīgajos vārtos, kurus pēc viņa un Kamerona Morisona piespēlēm guva Lukass Karlsons. Latvijas hokejists arī nopelnīja vienu divu minūšu noraidījumu, divas reizes meta pa pretinieku vārtiem un noslēdza maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Citā mačā Artūra Šilova pārstāvētā Ebotsfordas "Canucks" viesos ar 0:5 (0:2, 0:1, 0:2) piekāpās Kalgari "Wranglers".

Šilovs tika galā ar 41 no 45 pretinieku metieniem, kamēr pēdējos vārtus laukuma saimnieki guva, kad Latvijas vārtsargs trešā perioda ievadā bija nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju.

"Canucks" Rietumu konferencē ar 36 punktiem 28 cīņās atrodas ceturtajā vietā, kamēr Vilksbāras/Skrentonas "Penguins" ar 35 punktiem 30 spēlēs Austrumu konferencē ieņem sesto vietu un "Checkers" ar 31 punktu 28 mačos ierindojas astotajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu