Video Bez latviešu dalības "Sabres" savā laukumā pieveic "Blue Jackets"

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Bufalo "Sabres" bez savainotā uzbrucēja Zemgus Girgensona sestdien savā laukumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē pieveica bez vārtsarga Elvja Merzļikina spēlējošo Kolumbusas "Blue Jackets", bet Floridas "Panthers" svinēja uzvaru bez aizsarga Uvja Balinska laukumā.

Bufalo "Sabres" pagarinājumā ar 3:2 (0:1, 1:1, 1:0, 1:0) pieveica Kolumbusas "Blue Jackets".

Latvijas hokejistiem neesot pieteiktiem spēlei, viesi divreiz izvirzījās vadībā ar Deimona Seversona un Edama Fentili metieniem, tomēr "Sabres" abas reizes ar Džeka Kvinna un Keisija Mitelstāda metieniem rezultātu izlīdzināja.

Uzvaras vārtus Džefs Skiners guva pagarinājuma 80. sekundē.

Ar divām rezultatīvām piespēlēm uzvarētāju rindās izcēlās aizsargs Ovens Pauers, bet vārtos Uko-Peka Lūkonens atvairīja 18 metienus.

Viesiem Daņiils Tarasovs tika galā ar 39 metieniem.

Nākamo spēli "Sabres" svētdien aizvadīs izbraukumā ar Otavas "Senators", bet "Blue Jackets" otrdien savā laukumā tiksies ar Bostonas "Bruins".

Citā spēlē Floridas "Panthers" mājās ar 4:1 (0:0, 1:1, 3:0) apspēlēja Monreālas "Canadiens", pirmoreiz NHL divus vārtus gūstot Ētu Luostarinenam.

Luostarinens vairākumā izcēlās abu pirmo vārtu guvumā, pa vārtiem gūstot Semam Benetam un Kārteram Verheigam, kurš ripu raidīja tukšos viesu vārtos. Monreālas komandai vienīgos vārtus vairākumā guva Kouls Kofīlds.

Uzvarētāju vārtos Entonijs Stolarzs atvairīja 18 metienus, bet viesiem ar 22 metieniem galā tika Džeiks Alens.

Floridas klubs nākamo maču aizvadīs otrdien mājās ar Arizonas "Coyotes".

"Panthers" ar 46 punktiem 36 spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu konferencē, "Sabres" ar 34 punktiem 37 mačos ir 14., bet "Blue Jackets" ar 32 punktiem 38 spēlēs - 15. 16 komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu