Video Vembanjama: Ir patīkami, ka bija iespēja spēlēt pret Porziņģi

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) 2023. gada drafta pirmais numurs Viktors Vembanjama latvietim Kristapam Porziņģim seko jau kopš bērnības, pēc svētdienas spēles atzina francūzis.

Porziņģis svētdien guva 14 punktus spēlē un sekmēja Bostonas "Celtics" sesto uzvaru pēc kārtas. Bostonieši viesos ar rezultātu 134:101 (30:22, 35:31, 40:23, 29:25) uzvarēja Sanantonio "Spurs" ar 2023. gada drafta pirmo numuru Vembanjamu sastāvā.

"Salīdzinot ar iepriekšējām sezonām, viņiem tagad ir kaut kas īpašs nācis klāt. Protams, ka ir grūti spēlēt pret tādām komandām, taču domāju, ka mēs mācījāmies. Viņiem bija maz kļūdu, kas ir iedvesmojoši," sarunā ar žurnālistiem teica Vembanjama.

Pirmo reizi viens pret otru spēlēja Porziņģis un supertalants Vembanjama, kura spēlēšana NBA tika gaidīta ar lielu ažiotāžu.

"Kristaps ir pieredzējis un prot izmantot savu augumu. Porziņģim sekoju līdzi jau kopš bērnības un ir patīkami, ka bija iespēja pret viņu spēlēt," uzsvēra Vembanjama.

Bostonieši ar 26 uzvarām 32 mačos ir pirmajā vietā Austrumu konferencē un arī visā līgā, kamēr "Spurs" ar bilanci 5-27 aizņem pēdējo, 15. ailīti Rietumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu