Ostapenko jauno sezonu Brisbenā sāks pret labi zināmo Džordži

CopyDraugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: EPA/Scanpix

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko sezonu Brisbenas "WTA 500" sērijas turnīrā uzsāks ar cīņu pret itālieti Kamilu Džordži.

Turnīrā ar trešo numuru izsētā Latvijas pirmā rakete, kura pasaules rangā ieņem 13.vietu, spēlēs ar pasaules ranga 53. raketi Džordži, kura svētdien pirmajā kārtā ar 5-7, 6-2, 6-3 pieveica Peitonu Stērnsu no ASV (WTA 49.).

Latvijas tenisiste pirmajā kārtā bija brīva.

Abas sportistes līdz šim tikušās četrreiz, katrai svinot pa divām uzvarām, nevienai no cīņām nevelkoties ilgāk par diviem setiem. Pēdējās divas tikšanās notika Īstburnas turnīrā zāles seguma kortos. 2022. gadā pusfinālā ar 6-2, 6-2 uzvarēja Ostapenko, bet šogad ceturtdaļfinālā, ar 6-7 (8:10) zaudējusi pirmo setu, Latvijas tenisiste nespēja maču turpināt.

Astotdaļfinālā šī mača uzvarētājai būs jātiekas vai nu ar čehieti Karolīnu Pliškovu (WTA 38.), vai ar uzvarētāju duelī, kurā spēlēs īpašo ielūgumu saņēmusī bijusī pasaules ranga līdere japāniete Naomi Osaka, kura nav pasaules rangā, un vāciete Tamara Korpača (WTA 84.).

Ostapenko sezonu noslēdza oktobra beigās, Ķīnas pilsētā Džuhai spēlējot "WTA Elite Trophy" turnīrā, kur viņa nepārvarēja grupu turnīra barjeru.

Turnīrs Brisbenā no 31. decembra līdz 7. janvārim notiek cietā seguma kortos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu