Video Spānijas futbola skūpsta lieta ieguvusi jaunu pavērsienu (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dženifera Hermoso
Dženifera Hermoso Foto: Reuters/ScanPix

Pagājušā gada vasarā futbola pasaulē izcēlās skūpsta skandāls, kad bijušais Spānijas Futbola federācijas prezidents Luiss Rubialess uz pjedestāla noskūpstīja par pasaules čempioni kronēto Dženiferu Hermoso. Futboliste tagad par notikušo liecinājusi tiesā.

46 gadus vecais Rubialess medaļu pasniegšanas ceremonijā Pasaules kausa (PK) izcīņā apsveica visas spēlētājus, taču daudzi pamanīja, kā viņš noskūpstīja Hermoso. Viņš to izdarīja uz lūpām.

Šāda uzvedība, saprotams, izraisīja daudz diskusiju, un, lai gan Rubialess sākotnēji centās apgalvot, ka futboliste ir piekritusi skūpstam, Hermoso apgalvoja pretējo.

Rubialesa rīcību kritizēja arī vairāki valdības ministri. Vēlāk viņš futbolistei atvainojās un atzina, ka rīkojies nepareizi, taču norādīja, ka bijis ļoti saviļņots, tāpēc emocijas plūdušas pāri malām.

Hermoso palika pie sava arī tiesas sēdē Madridē. Viņa apstiprināja, ka nekādu atļauju šai darbībai nebija devusi un tā viņai nāca kā zibens spēriens no skaidrām debesīm. Tāpat bijušais Spānijas Futbola federācijas prezidents sagādājis viņai raizes pēc Pasaules kausa fināla. Proti, Rubialess mēģinājis piespiest sievieti pieņemt viņa versiju par notikušo.

"Situācija bija nomācoša un mani sarūgtināja," sacīja futboliste, kura pēc Pasaules kausa izcīņas devās atvaļinājumā uz Ivisu. Rubialess centies sievieti pārliecināt pat atvaļinājuma laikā.

"Viss bija labi. Novēlu viņam arī laimīgu jauno gadu. Tagad viss ir tiesas ziņā," Spānijas izdevumam "Marca" norādīja Hermoso.

Hermoso iesniedza sūdzību pret Rubialesu par seksuālu uzmākšanos.

2023. gada Pasaules kausa finālturnīrs notika Austrālijā un Jaunzēlandē. Spānijas izlase pirmo reizi kļuva par Pasaules kausa ieguvēju, finālā ar 1:0 pieveicot Anglijas futbolistes.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu