Zviedru slēpošanas zvaigzne nievājoši izteicies par biatlonistiem (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Viljams Poromā
Viljams Poromā Foto: SIPA/Scanpix

23 gadus vecais zviedru distanču slēpotājs Viljams Poromā licis skaidri noprast, ka viņam nepatīk biatlons un viņš nesaprot, kāpēc šis sporta veids ir tik populārs.

Poromā, kurš pagājušā gada pasaules čempionātā izcīnīja bronzas medaļu 50 kilometru klasiskajā disciplīnā, sniedza interviju raidījumam "Kallprat", kurā pieskārās biatlonam.

"Man ir lielas problēmas ar biatlonu. Bērnībā es to izmēģināju, bet nepatika un nekad arī nepatiks. Nesaprotu, kāpēc šis sporta veids ir tik populārs, un tas mani nedaudz traucē. Man nav saprotams, kāpēc cilvēki ar to tik ļoti aizrāvušies. Es domāju, ka pārāk daudz," viņš sacīja.

"Nezinu, vai biatlonisti ir neveiksmīgi distanču slēpotāji, bet tā varētu teikt. Viņiem grūtības sagādā ātri slēpot, tāpēc ir nepieciešama neliela atelpas pauze," turpināja Poromā.

"Es varētu biatlonistus salīdzināt ar apsardzes darbiniekiem, kuri sapņojuši kļūt par policistiem, bet cietuši neveiksmi. Manā uztverē šis sporta veids ir mākslīgs un bezgaumīgs," viņš secina.

Poromā izteikumi ir sasnieguši biatlonistu ausis. Viens no labākajiem Francijas biatlonistiem Kventins Fijons-Majē sociālajos tīklos ievietojis smieklīgu bildi, kurā zviedru biatlonisti Martins Ponsiluoma un Sebastians Sāmuelsons pēc šiem izteikumiem izmet Poromā no ballītes.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu