Tralmaks gūst vārtus zaudētā Čehijas ekstralīgas spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Eduards Tralmaks
Latvijas hokejists Eduards Tralmaks Foto: Romans Marešs/Rytíři Kladno (Facebook)

Latvijas uzbrucējs Eduards Tralmaks trešdien guva vārtus Čehijas hokeja ekstralīgas mačā, viņa pārstāvētajai Kladno "Rytīrži" piedzīvojot zaudējumu.

Kladno hokejisti viesos ar rezultātu 2:4 (2:3, 0:0, 1:0) piekāpās Hradeckrālovas "Mountfield" ar aizsargu Ralfu Freibergu ierindā.

Tralmaks vārtus guva divas sekundes pirms pirmā perioda beigām, kad mērķi raidīja paša izcīnītu atlēkušo ripu, tobrīd panākdams 2:3. Uz ledus viņš pavadīja 17 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā sešreiz meta pa vārtiem, tika pie divām soda minūtēm un neitrāla lietderības koeficienta, kamēr Freibergs spēlēja sešas sekundes mazāk, pielietoja vienu spēka paņēmienu, vienreiz meta pa vārtiem, bloķēja vienu raidījumu un tika pie negatīva lietderības koeficienta -2.

Šosezon Tralmaks 30 cīņās guvis 14 vārtus un atdevis astoņas rezultatīvas piespēles. Līgas labāko vārtu guvēju sarakstā viņš ir septītais.

Citā spēlē Jānis Jaks atzīmējās ar 11. rezultatīvo piespēli sezonā, viņa un Kristapa Zīles pārstāvētājai Litvīnovas "Verva" mājās ar 1:6 (1:3, 0:0, 0:3) zaudējot Karlovi Vari "Energie".

Zaudējumu piedzīvoja arī uzbrucējs Roberts Bukarts, kura pārstāvētā Vītkovices "Ridera" viesos ar 1:2 (1:0, 0:2, 0:0) atzina Prāgas "Sparta" pārākumu.

Litvīnovas komanda ar 56 punktiem 32 mačos ir ceturtā, Hradeckrālovas hokejisti ar 49 punktiem tikpat spēlēs ir septītie, bet Vītkovices un Kladno komandas sakrājušas 34 un 28 punktus 29 un 30 dueļos, kas dod 12. un 13. pozīciju starp 14 klubiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu