Video Pasečņiks rezultatīvākais spēlētājs Spānijas augstākās līgas mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks
Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks Foto: Zunder Palencia/X.com

Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks sestdien Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē guva 19 punktus, taču tas neglāba viņa pārstāvētā "Palencia" no neveiksmes.

"Palencia" mājās ar rezultātu 72:86 (21:21, 10:20, 18:30, 23:15) piekāpās Malagas "Unicaja".

Pasečņiks laukumā pavadīja 21 minūti un 19 sekundes un realizēja septiņus no 11 divu punktu metieniem, vienu no diviem tālmetieniem un divus no trijiem soda metieniem. Viņš arī atzīmējās statistikā ar četrām atlēkušajām bumbām, divām rezultatīvām piespēlēm, vienu kļūdu, divām piezīmēm, četriem izprovocētiem sodiem un tika pie +/- rādītāja -5 un efektivitātes koeficienta 20.

Mājinieku rindās Pasečņiks bija rezultatīvākais, kamēr vēl 18 punktus un astoņas atlēkušās bumbas pievienoja Janiks Franke.

Malagas komandā ar 17 punktiem izcēlās Alberto Diass.

Citā spēlē Artūra un Rodiona Kurucu pārstāvētā Mursijas UCAM viesos ar rezultātu 73:98 (25:21, 16:32, 17:25, 15:20) zaudēja Andoras "MoraBanc".

Rodions Kurucs spēlēja 23 minūtes un divas sekundes un, realizējot vienu no četriem divu punktu metieniem, vienu no trijiem tālmetieniem un divus soda metienus, guva septiņus punktus, kā arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, trīs reizes rezultatīvi piespēlēja, pārtvēra divas pretinieku piespēles, pieļāva trīs kļūdas, nopelnīja četras piezīmes, izprovocēja divus sodus, sakrāja +/- rādītāju -21 un efektivitātes koeficientu septiņi.

Tikmēr Artūrs Kurucs laukumā bija deviņas minūtes un divas sekundes un garām grozam meta četrus tālmetienus, izprovocēja vienu piezīmi, iekrāja +/- rādītāju -8 un noslēdza maču ar efektivitātes koeficientu -3.

Murcijas UCAM ar desmit uzvarām 17 spēlēs ir sestā, Mārča Šteinberga pārstāvētā Manresas "Baxi" ar deviņiem panākumiem 16 mačos ieņem septīto vietu, bet "Palencia" ar bilanci 2-15 ir pēdējā 18 vienību čempionātā.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva "Barcelona", kas finālsērijā ar 3-0 uzvarēja Madrides "Real".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu