Video Batņam otro dienu pēc kārtas 1+1

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Oskars Batņa
Latvijas hokejists Oskars Batņa Foto: @MikkelinJukurit (X/Twitter)

Latvijas hokejists Oskars Batņa sestdien, otro dienu pēc kārtas izceļoties ar diviem rezultativitātes punktiem, neglāba Mikeli "Jukurit" no zaudējuma Somijas čempionāta mačā.

"Jukurit" viesos ar rezultātu 3:4 (1:0, 1:2, 1:1, 0:1) papildlaikā piekāpās Helsinku IFK.

Batņa guva Mikeli vienības pirmos vārtus pēc spēlētām deviņām minūtēm pirmajā trešdaļā, kā arī tika pie rezultatīvas piespēles pamatlaika pēdējā minūtē, kad tika panākts neizšķirts. Dienu iepriekš viņš arī izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, kaldinot "Jukurit" panākumu.

Latvijas uzbrucējs mačā pret Helsinku komandu uz ledus bija 18 minūtes un 52 sekundes, kuru laikā uzvarēja sešos no 14 iemetieniem un iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Batņa šosezon 36 spēlēs guvis 11 vārtus un veicis astoņas rezultatīvas piespēles.

Citā spēlē Mika Tumānova pārstāvētā Jiveskiles JYP, latvietim paliekot uz rezervistu soliņa, viesos ar 1:2 (0:2, 0:0, 1:0) zaudēja Tamperes "Ilves" hokejistiem.

"Jukurit" ar 61 punktu 37 mačos ieņem ceturto vietu 15 komandu konkurencē, bet JYP ar 46 punktiem 36 dueļos ir 14.vietā.

"Jukurit" iepriekšējā sezonā izcīnīja 11.vietu 15 komandu čempionātā, bet JYP - 13.vietu, izslēgšanas cīņām nekvalificējoties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu