Latvijas florbolistēm graujoša uzvara pār Tartu komandu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova / LETA

Cēsu "Lekrings" florbolistes svētdien "Elvi Florbola līgas" sieviešu turnīra spēlē, revanšējoties par dienu iepriekš piedzīvoto zaudējumu, pārliecinoši uzvaru Tartu EMU komandu, kamēr citā mačā panākumu svinēja NND/RJTC vienība.

"Lekrings" viesos ar rezultātu 10:1 (3:0, 5:1, 2:0) sagrāva Tartu EMU, kurai dienu iepriekš piekāpās ar 5:6.

Cēsu komandā Džeina Eglīte izcēlās ar trīs vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, Luīze Raseiceva tika pie diviem vārtiem un asistēja divos vārtu guvumos, kamēr pie diviem (1+1) punktiem tika Elīna Tauriņa, Betija Raseiceva un Katrīna Dārta Kārkliņa.

Vienīgos vārtus mājinieču labā guva Kati Kolsara.

Citā mačā NND/RJTC izbraukumā ar 7:3 (1:0, 2:1, 4:2) uzvarēja "Ķekavu".

Uzvarētāju rindās Klinta Rovīte tika pie "hat trick", divus vārtus guva Anna Mūrniece, bet Elīna Dīce iekrāja trīs (1+2) punktus.

Ķekavas vienībā divas reizes viešņu vārtsardzi pārspēja Kristiāna Elizabete Krūmiņa, kamēr Ulrika Skakovska tika pie vārtiem un rezultatīvas piespēles.

Latvijas un Igaunijas komandu čempionātā vadībā ar 30 punktiem 12 spēlēs joprojām ir Latvijas klubs NND/RJTC, 20 punktus astoņās cīņās ir sakrājusi Kocēnu "Rubene", "Ķekavai" ir 12 punkti 11 mačos, "Lekrings" vienība izcīnījusi 11 punktus septiņās spēlēs, kamēr Tallinas "Sparta" un Tartu EMU ar attiecīgi astoņiem un sešiem punktiem ieņem pēdējās divas vietas sešu komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā savu 15. čempioņu titulu izcīnīja Kocēnu "Rubenes" florbolistes, kas finālspēlē ar 6:5 papildlaikā uzvarēja NND/RJTC.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu