Video Džošua cīnīsies ar Nganū. Nosaukti bokseru honorāri

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Entonijs Džošua
Entonijs Džošua Foto: AFP/SCANPIX

Britu smagsvars Entonijs Džošua vienojies par cīņu ar Frensisu Nganū, kurš oktobrī izrādīja ļoti sīvu pretestību Taisonam Fjūrijam.

Par vienošanos par cīņu pavēstījis Džošua promotieris Edijs Hērns, ziņo "Sky Sports". 

Vairāki avoti vēsta, ka cīņa risināsies 9. martā Saūda Arābijas galvaspilsētā Rijādā. Sīkāka informācija tiks sniegta 15. janvārī. 

Biznesa žurnāls "Forbes" vēsta, ka Džošua par cīņu saņems honorāru, kas pielīdzināms tam, ko Fjūrijam samaksāja par cīņu ar Nganū. Fjūrijs saņēma 50 miljonus ASV dolāru.

Kā ziņo "Sports Business Journal", Nganū aģents apstiprinājis, ka viņa klients par cīņu ar Džošua saņems vēl vienu astoņciparu summu. Frensiss par cīņu ar Fjūriju nopelnīja 10 miljonus dolāru, tāpēc ir pamats uzskatīt, ka viņa konts varētu tikt papildināts par aptuveni 20 miljoniem dolāru.

2023. gada sākumā Nganū pameta jauktās cīņas mākslas (MMA) organizāciju UFC un paziņoja par pāreju uz boksu.

37 gadus vecais Nganū profesionālajā boksā debitēja pagājušā gada oktobrī, kad līdzīgā cīņā pēc punktiem piekāpās Fjūrijam. 

Džošua profesionālajā ringā aiz muguras ir 30 cīņas, kurās viņš guvis 27 uzvaras un piedzīvojis trīs zaudējumus. Divreiz viņš atzina nepārspētā ukraiņa Oleksandra Usika pārākumu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu