Nedisciplinētais Grīns pēc diskvalifikācijas atgriežas "Warriors" treniņos

CopyDraugiem X Whatsapp
Dreimonds Grīns
Dreimonds Grīns Foto: AP/Scanpix

Dreimonds Grīns, kurš diskvalifikācijas dēļ izlaida 12 maču, svētdien atgriezies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Goldensteitas "Warriors" treniņos.

Decembra sākumā Grīns mačā pret Fīniksas "Suns", mēģinot atbrīvoties no aizsarga, iesita pa seju Jusufam Nurkičam, kurš pēc tam palika kādu brīdi guļot uz zemes, kamēr Grīns tika izraidīts no mača.

Pāris dienas vēlāk NBA "Warriors" spēlētājam piešķīra diskvalifikāciju uz nenoteiktu laiku. Kā norādīts līgas paziņojumā, diskvalifikācijas laikā Grīns vairākkārt tikās ar līgas un "Warriors" pārstāvjiem, lai strādātu pie savas uzvedības, kas izraisījusi nesportisku rīcību uz laukuma, un šādas tikšanās turpināsies arī pēc basketbolista atgriešanās ierindā.

Goldensteitas "Warriors" treneris Stīvs Kers norādīja, ka pagaidām nav skaidrs, cik ilgs laiks būs nepieciešams, lai Grīns atgrieztos vēlamajā fiziskajā formā un varētu doties laukumā.

Grīnam šosezon tā bija jau otrā diskvalifikācija pēc tam, kad novembrī uz piecām spēlēm viņš tika diskvalificēts par Rūdija Gobēra saķeršanu aiz kakla.

"Warriors" ar 17 uzvarām un 19 neveiksmēm Rietumu konferencē ierindojas 11. pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu