Efektīgā boksa čempione nonākusi "Instagram" melnajā sarakstā (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram @ebanie_bridges/

Lai arī boksā uzmanību pirmām kārtām izpelnās sitieni, pie tās var tikt arī citos veidos, un to vislabāk zina profesionālā boksere Ebanija Bridžesa, kas kļuva pazīstama ar svēršanos seksīgā apakšveļā.

Medijos Bridžesa nonākusi ar savu atraktīvo svēršanos, uz kuru viņa parasti ierodas seksīgā apakšveļā, tādējādi piesaistot lielu uzmanību. Bet viņa ir arī visai laba boksere. Vēl salīdzinoši nesen austrāliete, kuru šajā sporta veidā sauc par "Blond Bomber", tika kronēta par IBF čempioni. 

37 gadus vecā Bridžesa pelna ar saviem panākumiem boksa ringā, bet lielāku naudu viņa gūst ar savām aktivitātēm sociālajos tīklos un platformā "OnlyFans". Pēdējā laikā gan Bridžesa nonākusi "Instagram" melnajā sarakstā. Viņas ieraksti un bildes nereti neiztur sociālā medija noteikumus. 

"Mēs esam dzēsuši jūsu ierakstu. Esat dalījusies ar kaut ko tādu, kas mudina uz vardarbību un var radīt fizisku kaitējumu vai apdraudēt citus cilvēkus. Jūsu saturs pārkāpj mūsu noteikumus," skaidro "Instagram".

Uz to Bridžesa atbildēja: "Ko? Es esmu boksere. Mans darbs ir radīt sāpes otram cilvēkam!"

Tomēr pārkāpumu iemesls, visticamāk, ir tas, ka Bridžesa dalās ar pārāk atklātām bildēm, kurās viņa redzama trūcīgā apakšveļā un aicina sekotājus pievienoties viņai "OnlyFans". 

Profesionālajā ringā Bridžesa aizvadījusi 11 cīņas, kurās guvusi deviņas uzvaras. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu