Viens no populārākajiem pāriem hokejā ir Krievijas hokeja zvaigzne Artemijs Panarins un Alise Znaroka. Viņi ir kopā vairāk nekā septiņus gadus, taču pēdējā laikā abi pazuduši no informatīvās telpas un pametuši sociālos tīklus.

Viss sākās ar interviju. 2016. gadā Alise strādāja par raidījumu vadītāju sporta televīzijā "Match TV". Viņas tēvs Oļegs tolaik bija Krievijas izlases galvenais treneris. Meitene pamanīja Artemiju ar viņa draugu kafejnīcā, pati piegāja pie puišiem un teica: "Es tevi nenodošu tētim, bet tu, Artemij, būsi man parādā interviju." Intervija notika, un pēc tās abi sāka slepeni satikties un doties pastaigās.

"Vienā izdevumā tika publicēta vesela reportāža par to, kā mēs devāmies uz randiņiem, un bija arī fotogrāfijas no vairākām reizēm, kad mēs bijām redzami ģērbušies dažādos apģērbos. Izrādās, ka mums visu laiku sekoja," intervijā žurnālam "Tatler" sacīja Artemijs.

Alise atzina, ka tēvs uz viņu attiecībām reaģējis savdabīgi. Telefona sarunā viņa teica, ka dodas ceļojumā ar Artemiju. Oļegs klusējis un nolicis klausuli. Viņš nezvanīja vairākas stundas, tad sazinājās un sāka runāt par pavisam ko citu. Sešus mēnešus viņš Artemiju nepieminēja.

Kā raksta "Sport24", šķita, ka Znaroks par savu topošo znotu juties samulsis. To apstiprināja arī pats Panarins. Hokeja ģērbtuvē treneris kacināja visus, izņemot viņu.

Gadu vēlāk, nākamā pasaules čempionāta laikā, Panarins teica Znarokam, ka vēlas, lai Alise dzīvotu pie viņa Čikāgā. Viņš solīja...

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp