Strautiņam 13 punkti zaudētā Čempionu līgas "play-in" spēlē; "Derthona" neiekļūst astotdaļfinālā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Artūrs Strautiņš trešdien Stambulā guva 13 punktus FIBA Čempionu līgas "play-in" cīņā, viņa pārstāvētajai Tortonas "Derthona" piedzīvojot zaudējumu.

Itālijas klubs ar 89:95 (14:26, 20:20, 22:26, 33:23) zaudēja Stambulas "Galatasaray", kas sērijā līdz divām uzvarām svinēja panākumu ar 2-0. Arī pirmajā cīņā Itālijā ar 71:70 pārāka bija Turcijas vienība.

Strautiņš 16 minūtēs un 40 sekundēs laukumā realizēja četrus no septiņiem divpunktu metieniem un visus piecus soda metienus. Viņa kontā arī piecas atlēkušās bumbas, viens noteikumu pārkāpums, viena kļūda, kā arī +/- rādītājs +4 un efektivitātes koeficients 14.

Viesiem 21 punktu guva Kolbijs Ross, bet 12 punktus, piecas atlēkušās bumbas un piecas personiskās piezīmes sakrāja Retēns Obasohans.

Uzvarētājiem 23 punktus un 12 rezultatīvas piespēles sakrāja Klemens Prepeličs, bet vēl četri basketbolisti guva no 12 līdz 15 punktiem.

Astotdaļfinālā iekļuva astoņu grupu uzvarētājas, bet otro un trešo vietu ieguvējas par astotdaļfinālu cīnās "play-in" spēlēs. Otrajā posmā iekļūst komandas, kas sērijās svin divas uzvaras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu