Video Girgensons liek lietā divus spēka paņēmienus "Sabres" zaudējumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons otrdien pielietoja divus spēka paņēmienus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda piedzīvoja zaudējumu.

"Sabres" mājās ar rezultātu 2:5 (1:2, 1:3, 0:0) zaudēja Sietlas "Kraken" vienībai.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja 11 minūtes un 29 sekundes, kuru laikā pielietoja divus spēka paņēmienus, zaudēja vienīgajā iemetienā un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Vārtus "Sabres" labā guva Alekss Taks un Džefs Skiners, bet viesu sastāvā, kuri izcīnīja jau septīto uzvaru pēc kārtas, precīzi bija Janni Gords, Vinsents Danns, Aleksandrs Venberjs, Džeidens Švarcs un Metjū Benīrs.

Citā mačā Kolumbusas "Blue Jackets" bez Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina pieteikumā ar 0:5 (0:1, 0:2, 0:2) zaudēja līgas līderei Vinipegas "Jets".

Kolumbusas vārtsargs Daņiils Tarasovs atvairīja 18 no 23 metieniem, bet pretējos vārtos Konors Hellebaks tika galā ar visiem 29 raidījumiem un tika pie savas otrās "sausās" spēles sezonā un 34.mača ar neielaistiem vārtiem karjerā.

Ar 2+1 "Jets" rindās izcēlās Kouls Perfeti, bet vēl pa vārtiem guva Brendens Dilons, Gabriels Vilardi un Džošs Morisejs.

Vinipegas komanda izcīnīja septīto uzvaru pēc kārtas un pie punktiem tikusi jau 13 spēlēs pēc kārtas, kas ar 58 punktiem 40 mačos ļauj saglabāt pirmo vietu gan Rietumu konferencē, gan visā līgā.

"Sabres" kopvērtējumā ar 38 punktiem 41 mačā atrodas 14. pozīcijā Austrumu konferencē, bet "Blue Jackets" ar 35 punktiem 42 spēlēs ir vēl vienu ailīti zemāk.

Nākamo maču Bufalo komanda aizvadīs ceturtdien, kad savā laukumā uzņems Otavas "Senators", bet "Blue Jackets" nākamajā spēlē sestdien mājās mērosies spēkiem ar Sietlas "Kraken" vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu