Timma sekmē "Daruššafaka" uzvaru FIBA Čempionu līgas "play-in" otrajā cīņā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Jānis Timma
Latvijas basketbolists Jānis Timma Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Jānis Timma trešdien Stambulā guva deviņus punktus Stambulas "Daruššafaka" uzvarā otrajā FIBA Čempionu līgas "play-in" cīņā.

"Daruššafaka" ar 83:72 (21:26, 25:8, 22:18, 15:20) pieveica Ludvigsburgas "MHP Riesen", sērijā līdz divām uzvarām panākot 1-1.

Timma 15 minūtēs un 28 sekundēs laukumā realizēja trīs no pieciem tālmetieniem, bet netrāpīja vienīgo divpunktu metienu. Viņa kontā arī četras atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, divas kļūdas, viena pārķerta bumba, +/- rādītājs +4 un efektivitātes koeficients 11.

Rezultatīvākais mājinieku rindās ar 17 punktiem bija Muhamads Ali Abdurrahmans, 15 punktus guva un 15 atlēkušās bumbas izcīnīja Džošs Carltons, Loids Pendi guva 12 un sezonas pirmo pusi "VEF Rīga" aizvadījušais ASV basketbolists Brendans Edamss - 11 punktus, septiņreiz rezultatīvi piespēlēja.

Viesiem 16 punktus guva Džeivons Greivzs, bet 12 punktus un septiņas atlēkušās bumbas sakrāja Džerens Luiss.

Trešā spēle notiks 16.janvārī Vācijā.

Astotdaļfinālā iekļuva astoņu grupu uzvarētājas, bet otro un trešo vietu ieguvējas par astotdaļfinālu cīnās "play-in" spēlēs. Astotdaļfinālā iekļūst komandas, kas sērijās svinējušas divas uzvaras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu