Ikauniece noliedz sportistes karjeras beigšanu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas vieglatlēte Laura Ikauniece
Latvijas vieglatlēte Laura Ikauniece Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas daudzcīņniece Laura Ikauniece ceturtdien noliedza vieglatlētes karjeras beigšanu, vēsta ieraksts viņas kontā tīmekļa vietnē "Instagram.com".

Tīmekļa vietne "Delfi.lv" pavēstīja par to, ka šķēpmetēja Madara Saidī-Ndure (iepriekš - Palameika) un Ikauniece ir noslēgušas profesionālo sportistes karjeru.

"Sportista karjera sportistam ir ļoti īpaša, un neviens cits kā tikai pats sportists izlemj par tās beigšanu," savā "Instagram" kontā pavēstīja Ikauniece.

"Esmu rehabilitācijas posmā, un, ja kādam jāizlemj par karjeras beigšanu, tad tam ir jābūt manam lēmumam, nevis kādam žurnālistam," norāda Ikauniece.

Ikauniece pēc ilgstošas rehabilitācijas 2022.gadā atgriezās sacensību apritē, taču viņai neizdevās izpildīt Eiropas čempionāta kvalifikāciju un pēc tam viņa nav startējusi.

Ikauniece ir 2015.gada pasaules čempionāta Pekinā bronzas medaļniece un 2012.gada Eiropas meistarsacīkšu sudraba godalgas ieguvēja. Viņa ir startējusi divās olimpiskajās spēlēs, 2016.gadā Riodežaneiro izcīnot ceturto vietu.

Ikauniecei pieder Latvijas rekords septiņcīņā (6815 punkti) un pieccīņā telpās (4701 punkti).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu