Hokeja federācija liedz Izraēlas jaunajiem hokejistiem dalību pasaules čempionātā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Hokeja ripas un vārti. Ilustratīvs attēls.
Hokeja ripas un vārti. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Izraēlas U-20 vīriešu hokeja izlase nevarēs startēt janvāra beigās gaidāmajā pasaules U-20 čempionāta trešās divīzijas B grupas turnīrā, piektdien nolēma Starptautiskā Hokeja federācijas (IIHF) Padome.

Trešdien IIHF paziņoja, ka, ņemot vērā bažas par vidu čempionāta dalībnieku drošību un aizsardzību, uz laiku ierobežos visu Izraēlas hokeja izlašu dalību pasaules čempionātos.

Savukārt piektdien IIHF precizēja, ka lēmums šobrīd attiecināms tikai uz Izraēlas izlases dalību pasaules U-20 čempionāta trešās divīzijas B grupas turnīrā, kas paredzēts janvāra beigās.

Trešās divīzijas B grupas turnīram bija jānotiek Izraēlā, taču drošības un aizsardzības apsvērumu dēļ tas tika pārcelts uz Bulgāriju un turnīrā bija paredzēts spēlēt Izraēlai, Bulgārijai, Kirgiztānai, Meksikai, Jaunzēlandei un Turcijai.

Februārī IIHF Padome tiksies, lai lemtu par pārējo Izraēlas izlašu dalību pasaules čempionātu turnīros. Tāpat paziņojumā norādīts, ka IIHF turpinās lemt par Izraēlas hokeja izlašu startu pasaules čempionātos izskatot katru turnīru atsevišķi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu