Tralmaks gūst divus vārtus un pievienojas Čehijas ekstralīgas "snaiperiem"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Eduards Tralmaks
Latvijas hokejists Eduards Tralmaks Foto: Romans Marešs/Rytíři Kladno (Facebook)

Latvijas hokejists Eduards Tralmaks piektdien Čehijas ekstralīgas mačā guva divus vārtus, taču tas neglāba viņa un Latvijas vārtsarga Mareka Mitena pārstāvēto Kladno "Rytīrži" no zaudējuma pēcspēles metienu sērijā.

"Rytīrži" izbraukumā ar rezultātu 3:4 (1:1, 2:2, 0:0, 0:0, 0:1) zaudēja "Mlada Boleslav" komandai.

Tralmaks guva Kladno pirmos vārtus pirmās trešdaļas izskaņā, kā arī izcēlās ar precīzu metienu vairākumā otrajā periodā un panāca 3:3. Viņš arī izpildīja vienu no pēcspēles metieniem, taču latvietim neizdevās pārspēt mājinieku vārtsargu.

Latvijas uzbrucējs uz ledus bija 20 minūtes un 41 sekundi, no kurām minūti un 32 sekundes spēlēja vairākumā, un atzīmējās statistikā ar trīs vārtiem, uzvarētu vienu no diviem iemetieniem un neitrālu lietderības koeficientu.

Mitens Kladno komandā palika uz rezervistu soliņa.

Tralmaks šosezon Čehijas ekstralīgā guvis 16 vārtus, kas ir dalīti otrais labākais rādītājs. Vēl trīs spēlētāji guvuši 16 vārtus, bet čempionāta līderis ar 18 trāpījumiem ir Jakubs Rihlovskis (Liberecas "Bīlī Tygri").

Citā mačā Kristaps Zīle izcēlās ar precīzu metienu un Jānis Jaks rezultatīvi piespēlēja, kamēr viņu pārstāvētā Litvīnovas "Verva" mājās ar 4:3 (3:1, 0:2, 0:0, 1:0) pagarinājumā uzvarēja Česke Budejovices "Motor".

Zīle guva vārtus pirmajā trešdaļā, panākot 3:1, bet Jaks asistēja uzvaru nesošajos vārtos pagarinājuma trešajā minūtē.

Savukārt Ralfs Freibergs tika pie rezultatīvas piespēles mačā, kurā viņa pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" mājās ar 2:3 (1:2, 1:1, 0:0) zaudēja Pardubices "Dynamo", bet citā spēlē Roberta Bukarta pārstāvētā Vītkovices "Ridera" viesos ar 1:2 (0:1, 1:1, 0:0) piekāpās Plzeņas "Škoda".

Litvīnovas komanda ar 62 punktiem 35 mačos ir ceturtā, Hradeckrālovas hokejisti ar 52 punktiem tikpat spēlēs ir septītie, bet Vītkovices un Kladno komandas sakrājušas 36 un 30 punktus 32 un 33 dueļos kas dod 12. un 13.pozīciju starp 14 klubiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu