Video Laksa gūst 23 punktus uzvarētā Turcijas čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kitija Laksa
Kitija Laksa Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas basketboliste Kitija Laksa svētdien guva 23 punktus Turcijas čempionāta mačā un sekmēja Stambulas "Fenerbahce" komandas uzvaru.

"Fenerbahce" viesos ar rezultātu 126:76 (34:12, 36:14, 26:22, 30:19) pārspēja "Hatay" basketbolistes.

Laksa, laukumā pavadot 25 minūtes un sešas sekundes, realizēja četrus no pieciem divpunktu metieniem un piecus no astoņiem tālmetieniem, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles, vienreiz pārkāpa noteikumus, iekrāja labāko +/- rādītāju komandā (+42) un tika pie 24 efektivitātes koeficienta punktiem.

Uzvarētājām ar 30 punktiem un 18 atlēkušajām bumbām izcēlās Tilbe Šenjireka, bet 28+15 šajos statistikas rādītājos iekrāja Nikolina Miliča. Pretiniecēm no septiņām pieteiktajām basketbolistēm bez maiņām spēlēja pamatsastāva piecinieks un rezultatīvākā ar 23 punktiem bija Ejki Džanliela.

Jau ziņots, ka Ilze Jākobsone sestdien guva desmit punktus viņas pārstāvētās Stambulas "Emlak Konut" zaudējumā 70:91 Izmitas "Belediyespor" komandai.

"Fenerbahce" ar 19 panākumiem tikpat mačos ir Turcijas čempionāta līdere, bet "Emlak Konut" ar bilanci 9-10 ieņem astoto vietu.

Pagājušajā sezonā par Turcijas čempioni kļuva Stambulas "Fenerbahce".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu