Džokovičs Melburnā cīnījies pret spoguļattēlu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

ATP ranga pirmā rakete Novaks Džokovičs ne bez pūlēm pārvarēja sezonas pirmā "Grand Slam" tenisa turnīra "Australian Open" pirmo kārtu.

Serbijas tenisa zvaigzne četru stundu mačā ar 6-2, 6-7 (5), 6-3, 6-4 pārspēja kvalifikācijas turnīru pārvarējušo Dino Prižmiču no Horvātijas, kurš ATP rangā atrodas vien 178. pozīcijā. 

36 gadus vecais Džokovičs pēc spēles atzina, ka juties tā, it kā spēlētu pret spoguļattēlu, jo 18 gadus vecais horvāts viņam atgādinājis viņu pašu tajā vecumā. 

"Esmu lepns par savu sniegumu. Tā bija mana pirmā reize, kad spēlēju "Grand Slam" turnīra pamatturnīrā, un es vienkārši gribēju izbaudīt spēli pret vēsturē labāko spēlētāju. Domāju, ka no Novaka esmu daudz iemācījies. Viņš man izteica daudz komplimentu, kas man ir ļoti svarīgi un vērtīgi. Šis ir līdz šim labākais mačs manā karjerā. Es cīnījos ar Novaku, redzēju, kur šobrīd atrodos. Gribēju apgrūtināt viņa dzīvi, bet tagad vēlos, lai viņš izcīna titulu," "Tennis Majors" citē Prižmiča izteikumus.

Uz pusi par Džokoviču jaunākais Prižmičs pret savu elku aizstāvēja sešas mačbumbas, taču beigās tomēr nācās atzīt kaimiņvalsts sportista pārākumu.

Komentējot savu spēli, Džokovičs sacīja, ka neesot juties savā ādā. Pasaules pirmais numurs Melburnā var izcīnīt savu 25. "Grand Slam" vienspēļu titulu. Nākamajā kārtā viņš tiksies ar austrālieti Alekseju Popirinu (ATP 43.).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu