Noskaties Lilards papildlaika pēdējā sekundē ar tālmetienu izrauj "Bucks" uzvaru NBA spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Damjans Lilards
Damjans Lilards Foto: Reuters/ScanPix

Damjanam Lilardam realizējot pēdējās sekundes tālmetienu papildlaikā, Milvoki "Bucks" svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā pārspēja Sakramento "Kings".

"Bucks" savā laukumā uzvarēja ar rezultātu 143:142 (32:37, 36:29, 27:25, 33:37, 15:14).

Tuvojoties papildlaika beigām, "Kings" komandai bija četru punktu pārsvars, taču 11,5 sekundes pirms pagarinājuma beigām Bruks Lopess ar tālmetienu panāca 140:141. Atbildes uzbrukumā De'Ārons Fokss iemeta vienu no diviem soda metieniem.

Lilards no galalīnijas izspēlēja bumbu Lopesam, kurš to atdeva atpakaļ komandas biedram. Pēdējā sekundē Lilards izpildīja sarežģītu tālmetienu no apmēram deviņiem metriem un izrāva "Bucks" komandai 15. uzvaru pēc kārtas mačos ar "Kings".

Sākotnēji bija plānots izspēlēt bumbu Jannim Adetokunbo, nevis Lopesam, taču uzreiz divi pretinieki steidza segt grieķi, tādējādi Lilardam bija jāpieņem cits lēmums. "Paskatījos uz Bruku, kurš jau skrēja manā virzienā, un uzreiz sapratu, kā veidot šo izspēli," teica Lilards.

Tieši Lilards ar 29 punktiem bija rezultatīvākais "Bucks" rindās, bet Adetokunbo izcēlās ar 27 punktiem, desmit atlēkušajām bumbām un desmit rezultatīvām piespēlēm. Malikam Bīslijam bija 23 punkti, bet Bobijam Portisam - 22 punkti.

"Kings" vienībā ražīgākais ar 32 punktiem bija Fokss, bet Domants Sabonis guva 21 punktu, atdeva 15 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 13 bumbas zem groziem.

NBA regulārajā čempionāta komandas līdz 14. aprīlim aizvadīs 82 mačus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu