Video Bertāns paliek uz soliņa, "Thunder" piekāpjas "Lakers"

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Oklahomasitijas "Thunder", Latvijas basketbolistam Dāvim Bertānam paliekot uz rezervistu soliņa, pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē piedzīvoja zaudējumu.

"Thunder" izbraukumā ar rezultātu 105:112 (26:27, 24:23, 26:34, 29:28) piekāpās Losandželosas "Lakers" vienībai, kurai izdevās pārtraukt viesu četru panākumu sēriju.

28 sekundes līdz pamatlaika beigām Džeilens Viljamss bija precīzs no tālmetienu līnijas, samazinot "Thunder" deficītu līdz pieciem punktiem. Atlikušajā spēles daļā "Thunder" basketbolistiem izdevās gūt tikai divus punktus, kamēr mājinieki tika pie vēl četriem punktiem, nosargājot pārsvaru līdz fināsvilpei.

Oklahomasitijas komandā rezultatīvākais ar 25 punktiem un sešām rezultatīvām piespēlēm bija Viljamss, kamēr Šejs Gildžess-Aleksandrs tika pie 24 punktiem un atdeva sešas rezultatīvas piespēles.

"Lakers" panākumu ar 27 punktiem un 15 atlēkušajām bumbām sekmēja Entonijs Deiviss, bet Lebrons Džeimss pievienoja vēl 25 punktus un septiņas bumbas zem groziem.

"Thunder" ar 27 uzvarām 39 mačos Rietumu konferencē ierindojas otrajā vietā un nākamo spēli aizvadīs otrdien, kad viesosies pie Losandželosas "Clippers".

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics" viesos ar rezultātu 105:96 (29:25, 32:30, 23:20, 21:21) uzvarēja Toronto "Raptors" basketbolistus. Porziņģis uzvarētāju rindās izcēlās ar 15 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu