Video Timma neglābj "Daruššafaka" no zaudējuma izšķirīgajā Čempionu līgas "play-in" cīņā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Jānis Timma
Latvijas basketbolists Jānis Timma Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Jānis Timma otrdien Vācijā guva 11 punktus Stambulas "Daruššafaka" zaudējumā trešajā FIBA Čempionu līgas "play-in" cīņā, Turcijas klubam izstājoties no cīņas par trofeju.

"Daruššafaka" ar 73:99 (21:29, 17:19, 18:29, 17:22) piekāpās Ludvigsburgas "MHP Riesen", sērijā līdz divām uzvarām zaudējot ar 1-2.

Timma 18 minūtēs un 36 sekundēs laukumā realizēja trīs no septiņiem tālmetieniem un vienīgo divpunktu metienu. Viņa kontā arī četras atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, divas piezīmes, četras kļūdas, viena pārķerta bumba, +/- rādītājs +1 un efektivitātes koeficients 10.

Vairāk punktu par Timmu Turcijas kluba rindās guva Muhamads Ali Abdurrahmans, sakrājot 13 punktus, un Džošs Carltons, sakrājot 12 punktus un deviņas atlēkušās bumbas, bet sezonas pirmo pusi "VEF Rīga" aizvadījušais ASV basketbolists Brendans Edamss guva deviņus punktus.

Mājiniekiem 21 punktu un astoņas rezultatīvas piespēles sakrāja Džeivons Greivzs, 18 punktus guva Sailass Mensons, bet pa 13 punktiem guva Džefs Robersons un Jormans Polass.

Astotdaļfinālā iekļuva astoņu grupu uzvarētājas, bet otro un trešo vietu ieguvējas par astotdaļfinālu cīnās "play-in" spēlēs. Astotdaļfinālā iekļūst komandas, kas sērijās svinējušas divas uzvaras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu