Caune un Kreišs atzīti par 2023. gada labākajiem vieglatlētiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Guntis Bērziņš

Par 2023. gada labākajiem vieglatlētiem otrdien tika atzīti skrējēja Agate Caune un kārtslēcējs Valters Kreišs, ziņo Latvijas Vieglatlētikas savienība (LVS).

Caune tika atzīta arī par aizvadītā gada labāko vieglatlēti U-20 vecuma grupā, bet Kreišs labākais bija arī U-23 kategorijā.

"Gada balvu vieglatlētikā 2023" pasniedza 13 nominācijās, bet vēl četri apbalvojumi bija no Eiropas Vieglatlētikas asociācijas.

"Sieviešu līderības apbalvojumu" saņēma Gunta Vaičule, pie "Gada treneres" apbalvojuma tika Aļona Fomenko, līdzīgu godu vīriešiem izpelnījās Raivis Maķevics, bet "Federācijas apbalvojumu" saņēma Biruta Grantiņa.

Nominācijā "Gada vecmeistars" balvu saņēma Pēteris Ārents, pie titula "Gada sportiste ultra garajās distancēs" tika Agate Armane, par labāko vieglatlēti U-18 vecuma grupā nosaukta Anna Gabriela Hofmane, bet vīriešiem pie šīs balvas tika Aleksis Gailītis. Par U-20 labāko vieglatlētu atzīts Andris Skadiņš, kamēr U-23 labākās vieglatlētes gods ticis Kristīnei Blaževičai.

Nominācijā "Par mūža ieguldījumu" balvu saņēma Uldis Kurzemnieks, bet par 2023. gada labāko treneri kļuva Raitis Ravinskis.

Nominācijā "Specbalva" balvu saņēma Aigars Nords par pasaules čempionāta skriešanā organizēšanu Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu