Pieaugušo industrijā aizgājušo sporta zvaigzni centušies atrunāt, bet viņa...

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: @paigevanzant/instagram

Jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstone Peidža Vanzanta bija viena no populārākajām UFC organizācijas sportistēm. Lai arī menedžeri mēģinājuši viņu atrunāt no pievienošanās pieaugušo platformai "OnlyFans", viņa nav klausījusi un sekojusi savai sirdsbalsij.

Cenšoties atrunāt Vanzantu no pievienošanās "OnlyFans", menedžeri norādīja, ka tādējādi viņa pārvilks svītru savai sportistes karjerai, jo zaudēs sponsorus. 

29 gadus vecā Vanzanta MMA karjeru sāka pirms 11 gadiem. Profesionālās karjeras laikā viņa 13 cīņās guva astoņas uzvaras, kas nav slikts rādītājs, bet viņa nenopelnīja tik daudz naudas, cik vēlējās. Tādēļ izlēma izmēģināt "OnlyFans". 

"Es vienmēr esmu mīlējusi savu ķermeni un uzskatu sevi par seksīgu. Tā ir liela daļa no manis," intervijā "MMA Fighting" skaidroja Vanzanta.

Viņu nosodīja menedžeri, kuri ieteica viņai nekādā gadījumā nepievienoties pieaugušo platformai. "Viņi mani brīdināja, ka es zaudēšu visus savus sponsorus un neviens vairs nevēlēsies man piedāvāt profesionālas sportistes darbu."

Vanzanta neticēja viņu stāstiem un apņēmīgi devās pretī savam mērķim. Sameklēja jaunu aģentūru un menedžeri, kas viņas vēlmes atbalstīja. 

"Malki Kava (jaunais menedžeris - red.) teica: ja es patiešām vēlos to darīt, nekas mani neapturēs."

Vanzanta izveidoja "OnlyFans" profilu un tagad tur ir viena no populārākajām satura veidotājām. Viņa apgalvo, ka vienas dienas laikā nopelna vairāk nekā visā UFC karjerā kopā. 

Vanzanta savulaik piedalījās arī slavenajā ASV TV šovā "Dejo ar zvaigzni", kur MMA cīkstone aizkļuva līdz finālam.

Sportiste pozējusi arī populārajam "Sports Illustrated" žurnālam. "Instagram" viņai ir vairāk nekā 3,2 miljoni sekotāju. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu