Balinska un Šilova klubiem uzvaras AHL spēlēs

CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Šilovs
Artūrs Šilovs Foto: Abbotsford Canucks

Uzvaras Amerikas Hokeja līgas (AHL) mačos trešdien svinēja Latvijas aizsarga Uvja Jāņa Balinska un vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētās komandas.

Balinska vienība Šarlotas "Checkers" savā laukumā otro dienu pēc kārtas pieveica Sanhosē "Barracuda" vienību, šoreiz uzvarot ar 4:1 (0:0, 2:1, 2:0), bet Šilova komanda Ebotsfordas "Canucks" revanšējās par vakardienas neveiksmi Ontario "Reign", esot pārāka ar 2:1 (0:0, 0:0, 2:1).

Balinskis aizvadītajā mačā pie rezultativitātes punktiem netika, bet izpildīja dalītu lielāko metienu skaitu pa pretinieku vārtiem komandā (4) un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Šosezon Balinskis AHL 14 mačos guvis divus vārtus, atdevis desmit rezultatīvas piespēles, nopelnījis 13 soda minūtes un ticis pie pozitīva lietderības koeficienta +4.

Savukārt Šilovs trešdienas spēlē palika uz rezervistu soliņa, bet viņa kolēģis vārtos Ņikita Tolopilo atvairīja 30 no 31 metiena un tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni.

2023.gada Latvijas labākais sportists Šilovs šosezon laukumā AHL devies 22 mačos, izcīnījis 11 uzvaras, vidēji savos vārtos ielaidis 3,04 ripas, atvairījis 89,9% metienu un ticis pie trim "sausajām" spēlēm.

"Checkers" ar 44 punktiem 37 spēlēs AHL Austrumu konferencē atrodas sestajā pozīcijā, bet "Canucks" ar 34 mačos iekrātiem 43 punktiem ir sestie Rietumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu