Divas Top 5 tenisistes nepārvar "Australian Open" otro kārtu

Papildināts
CopyDraugiem X Whatsapp
Džesika Pegula
Džesika Pegula Foto: EPA/Scanpix

Zaudējumu Austrālijas atklātā čempionāta otrajā kārtā ceturtdien piedzīvoja ar piekto numuru izsētā ASV spēlētāja Džesika Pegula un ar trešo numuru izsētā Kazahstānas pārstāve Jeļena Ribakina.

WTA ranga piektajā vietā esošā Pegula ar 4-6, 2-6 zaudēja francūzietei Klārai Burēlai (WTA 51.), kura pirmo reizi sasniegusi Austrālijas atklātā čempionāta trešo kārtu.

Tāpat neveiksmi piedzīvoja Ribakina, kura WTA rangā ierindojas trešajā pozīcijā. Kazahstānas tenisiste ar 4-6, 6-4, 6-7 (20:22) atzina krievietes Annas Blinkovas (WTA 57.) pārākumu.

Tikmēr grūtu uzvaru otrajā kārtā izcīnīja ranga līdere un turnīra galvenā favorīte Iga Švjonteka no Polijas, kura sezonas pirmā "Grand Slam" turnīra otrajā kārtā trešajā setā atspēlējās no 1-4 un ar 6-4, 3-6, 6-4 pieveica amerikānieti Denielu Kolinsu (WTA 62.).

Pēc zaudējuma 30 gadus vecā Kolinsa, kura pirms diviem gadiem sasniedza Austrālijas atklātā čempionāta finālu, paziņoja, ka šis būs viņas pēdējais gads profesionālas tenisistes statusā.

No izsētajām tenisistēm ceturtdien zaudējumu otrajā kārtā piedzīvoja ar 14.numuru izliktā krieviete Darja Kasatkina (WTA 13.), kura ar 6-4, 3-6, 3-6 piekāpās Slounai Stīvensai (WTA 44.) no ASV.

Kā zināms, turnīra otrajā kārtā iekļuvusi Latvijas spēcīgākā tenisiste un WTA ranga desmitais numurs Aļona Ostapenko, kura šodien cīņā par trešo kārtu mērosies spēkiem ar mājinieci Alju Tomļanoviču (WTA 271.).

Austrālijas atklātā čempionāta pamatsacensības norisināsies līdz 28.janvārim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu