Video Girgensons gūst uzvaras vārtus "Sabres" panākumā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja uzbrucējs Zemgus Girgensons
Latvijas hokeja uzbrucējs Zemgus Girgensons Foto: AP/Scanpix

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda izcīnīja uzvaru.

"Sabres" savā laukumā ar rezultātu 3:0 (0:0, 1:0, 2:0) pārspēja Čikāgas "Blackhawks" vienību, izcīnot piekto uzvaru pēdējos septiņos mačos.

Girgensons vārtus guva otrā perioda vidū, pēc komandas biedra metiena ar nūju pamainot ripas lidojuma trajektoriju.

Latvijas hokejistam šis ir ceturtais trāpījums šosezon, taču rezultatīvu piespēli 28 mačos nav izdevies nopelnīt. Lietderības koeficients ir neitrāls.

Girgensons šajā mačā uz ledus pavadīja 13 minūtes un 48 sekundes, kuru laikā viņš piecreiz meta pa vārtiem, pielietoja trīs spēka paņēmienus, uzvarēja vienu no diviem iemetieniem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Vēl uzvarētāju labā vārtus guva vācietis Džons Džeisons Peterka un zviedrs Rasmuss Dālins, bet soms Uko-Peka Lūkonens atvairīja visus 19 pretinieku metienus, aizvadot otro "sauso" maču pēc kārtas.

"Sabres" ar 44 punktiem 45 spēlēs ieņem 14.vietu Austrumu konferencē, savukārt "Blackhawks" ar 28 punktiem ierindojas 15. jev pirmspēdējā vietā Rietumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu