Meitene, kura no narkotiku gūsta izlauzās ar boksa palīdzību: Es lietoju visas vielas, kas bija manās rokās

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Elle Brūka, kura pamatā iztiku pelna pieaugušo platformā "OnlyFans", ir pateicīga boksam un ik dienu vēlas nodarboties ar šo sporta veidu. Viņa sniegusi plašu interviju "The Sun", kurā atzinusi, ka tieši bokss viņai ļāvis izlauzties no dzīves lejupslīdes, kuras laikā viņa lietojusi narkotikas.

"Es jau to esmu teikusi - biju riktīga ballīšu karaliene. Es biju ļoti nerātna meitene, kas izmēģināja visas vielas, kas nonāca manās rokās," sacīja sieviete, kura tagad pilnībā mainījusi savu dzīvi. 

"Tagad... Es pat vairs nelietoju alkoholu, esmu skaidrā jau vairāk nekā gadu un tagad dzīvoju garlaicīgi. Es pat nedēļas nogalēs neeju izklaidēties, jo koncentrējos uz savu diētu un vingrinājumu rutīnu," turpināja Brūka.

Sieviete jokojot sacīja, ka tagad ir salaulāta ar četrām mājas sienām un dzīvo garlaicīgu dzīvi, kas viņai aizvien ļoti patīk.

"Tas ir kaut kas radikāli atšķirīgs. Agrāk mēs runājām par iknedēļas bāru apmeklēšanu, iešanu uz klubiem, tonnām kokaīna vai ketamīna lietošanu, bet tagad es ļoti uzmanīgi sekoju līdzi, ko un cik ēdu un kā trenējos," stāstīja Brūka, sakot paldies arī boksam. 

"Bokss ir dzīvesveids, ko mīlu," sacīja Brūka, kura pirmo reizi ringā kāpa 2022. gada vasarā, un šobrīd viņas karjerā ir trīs uzvaras un viens zaudējums.

"Pirms sāku nodarboties ar boksu, es lietoju antidepresantus un paļāvos uz tabletēm, lai būtu laimīga. Tātad bokss ir pilnībā mainījis manu dzīvi!"

Viņa ir arī liela Anglijas premjerlīgas futbola kluba Mančestras "City" atbalstītāja. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu