Tralmakam vārtu guvums zaudējumā Čehijas čempionātā pret Jaku un Zīli

CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja uzbrucējs Eduards Tralmaks (pa kreisi)
Latvijas hokeja uzbrucējs Eduards Tralmaks (pa kreisi) Foto: Rytíři Kladno (Facebook)

Latvijas uzbrucējs Eduards Tralmaks piektdien guva vārtus Čehijas hokeja ekstralīgas spēlē, Kladno "Rytīrži" komandai piekāpjoties aizsargu Jāņa Jaka un Kristapa Zīles pārstāvētajai Litvīnovas "Verva".

Litvīnovas hokejisti savā laukumā uzvarēja ar rezultātu 4:3 (2:0, 1:2, 1:1).

Tralmaks otrā perioda devītajā minūtē realizēja vairākumu, tobrīd panākdams 1:2. Pretinieku otrajos gūtajos vārtos rezultatīvu piespēli atdeva Jaks.

Šajā cīņā Tralmaks 18 minūtēs un 44 sekundēs četrreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, zaudēja abos iemetienos un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Jaks 19 minūtēs un 22 sekundēs izpildīja vienu metienu pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderību +1, savukārt Zīle 17 minūtēs un 31 sekundē pielietoja vienu spēka paņēmienu un tika pie neitrāla lietderības koeficienta, abiem latviešiem iekrājot pa divām soda minūtēm.

Viesu pieteikumā bija vārtsargs Mareks Mitens, kurš vēl gaida savu debiju ekstralīgā.

Tralmaks šajā sezonā 35 mačos guvis 17 vārtus un atdevis astoņas rezultatīvas piespēles. Jakam 30 dueļos ir trīs vārti un 14 rezultatīvas piespēles, bet Zīlem 36 spēlēs - 2+5.

Tikmēr debiju Vītkovices "Ridera" komandā piedzīvoja uzbrucējs Rihards Bukarts, viņa un brāļa Roberta pārstāvētajai komandai viesos ar rezultātu 1:7 (0:1, 0:4, 1:2) kapitulējot Brno "Kometa" hokejistiem. Pēc diviem Riharda Bukarta noraidījumiem Brno hokejisti guva vārtus.

Zaudējumu piedzīvoja arī aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield", kas mājās ar 2:3 (0:1, 0:1, 2:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā atzina Prāgas "Sparta" pārākumu.

Litvīnovas komanda ar 65 punktiem 38 mačos ir ceturtā, Hradeckrālovas hokejisti ar 55 punktiem ir astotie, bet Vītkovices un Kladno klubi guvuši attiecīgi 39 un 30 punktus, ieņemot 12. un 14. pozīciju 14 klubu čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu