Video Strēlnieks un Gražulis rezultatīvākie savās komandās Itālijas A sērijas mačos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Jānis Strēlnieks
Latvijas basketbolists Jānis Strēlnieks Foto: Scafati Basket 1969 (Facebook)

Latvijas basketbolisti Jānis Strēlnieks un Andrejs Gražulis sestdien guva attiecīgi 19 un 16 punktus Itālijas A sērijas mačos, būdami rezultatīvākie viņu pārstāvēto komandu zaudējumos.

Strēlnieka pārstāvētā "Scafati" izbraukumā ar rezultātu 71:78 (21:10, 22:21, 11:20, 17:27) zaudēja "Pistoia" vienībai.

Latvietis 26 minūšu laikā grozā raidīja trīs no četriem divpunktu metieniem, četrus no deviņiem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles, trīsreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja divas piezīmes, ar 16 efektivitātes koeficienta punktiem bija produktīvākais viesu rindās un tika pie negatīva +/- rādītāja (-2).

Uzvarētājiem 16 punktus guva Karls Vītls.

Savukārt Gražuļa pārstāvētā Trento "Aquila" vienība mājās ar rezultātu 69:93 (17:25, 15:27, 15:25, 22:16) atzina Brešas "Germani" pārākumu.

Gražulis sestdien spēlēja 26 minūtes, realizēja divus no trīs divpunktu metieniem, trīs no pieciem tālmetieniem un trīs no pieciem soda metieniem, izcīnīja četras atlēkušās bumbas, bloķēja divus metienus, pieļāva vienu kļūdu, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, izprovocēja četrus pārkāpumus, iekrāja labāko efektivitāti komandā (21) un tika pie negatīva +/- rādītāja (-21).

Koknesietis bija rezultatīvākais laukuma saimnieku rindās, bet pretiniekiem par punktu vairāk guva Kristians Dželons Masinburgs.

Svētdien Lukas Banki vadītā Boloņas "Virtus", kuras rindās spēlē Rihards Lomažs, viesosies pie "Varese", bet Artūra Strautiņa pārstāvētā Tortonas "Derthona" mājās cīnīsies ar Venēcijas "Umana Reyer".

Boloņas komanda ar 11 uzvarām 16 spēlēs turnīra tabulā ieņem trešo vietu, Trento klubs ar bilanci 9-8 atrodas septītajā vietā, "Scafati" astoņi panākumi 17 mačos dod desmito pozīciju, kamēr "Derthona" ar sešām uzvarām ierindojas 12.vietā 16 vienību konkurencē.

Pagājušajā sezonā par Itālijas čempioni kļuva Milānas "EA7 Emporio Armani Olimpia", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Boloņas "Virtus".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu