Mitens atvaira 28 metienus Čehijas ekstralīgas debijas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja vārtsargs Mareks Mitens
Latvijas hokeja vārtsargs Mareks Mitens Foto: rytirikladno.cz

Latvijas vārtsargs Mareks Mitens svētdien Čehijas hokeja ekstralīgā debitēja ar 28 atvairītiem metieniem un zaudējumu.

Mitena un uzbrucēja Eduarda Tralmaka pārstāvētā Kladno "Rytīrži" mājās ar 0:3 (0:0, 0:1, 0:2) atzina Česke Budejovices "Motor" pārākumu.

Mitenam šī bija pirmā spēle kopš 2022.gada oktobra, kurā hokejists, tobrīd spēlējot Ziemeļamerikas hokeja līgā ECHL, guva savainojumu un izlaida teju visu iepriekšējo sezonu.

Tralmaks svētdienas duelī uz ledus bija 19 minūtes un 39 sekundes, divreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja četrus metienus, uzvarēja savā vienīgajā iemetienā un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Tikmēr Jānis Jaks atzīmējās ar savu 15.rezultatīvo piespēli sezonā, asistējot vienīgajos vārtos viņa un Kristapa Zīles pārstāvētās komandas Litvīnovas "Verva" zaudējumā, latviešu klubam viesos ar 1:5 (0:1, 0:2, 1:2) piekāpjoties Vītkovices "Ridera" ar uzbrucējiem Robertu un Rihardu Bukartiem ierindā. Savukārt aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" viesos ar 3:2 (1:0, 1:1, 0:1, 1:0) papildlaikā pārspēja Plzeņas "Škoda".

Litvīnovas komanda ar 65 punktiem 39 mačos ir ceturtā, Hradeckrālovas hokejisti ar 57 punktiem ir astotie, bet Vītkovices un Kladno klubi guvuši attiecīgi 42 un 30 punktus, ieņemot 12. un 14.pozīciju 14 klubu čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu