Video Bļugera pārstāvētā "Canucks" izcīna sauso uzvaru NHL spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

"Sauso" uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā pirmdien izcīnīja Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks" vienība, kas savā laukumā ar 2:0 ( 2:0, 0:0, 0:0) pārspēja Čikāgas "Blackhawks" komandu.

Latvijas uzbrucējs šoreiz pie rezultativitātes punktiem netika, bet izcēlās ar četrām soda minūtēm, kamēr par mača pirmo zvaigzni tika atzīts "Canucks" vārtsargs Tačers Demko, kurš tika galā ar 31 pretinieku metienu un aizvadīja savu "sauso" spēli šosezon.

Vārtus mājinieku labā pirmajā periodā guva Piuss Suters un Kvins Hjūzs.

Bļugers šajā cīņā uz ledus bija 16 minūtes un 10 sekundes, no kurām divas minūtes un 53 sekundes spēlēja mazākumā. Uzbrucējs vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, uzvarēja sešos no 15 iemetieniem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šosezon Bļugers 33 mačos guvis piecus vārtus, atdevis 16 rezultatīvas piespēles, nopelnījis 15 soda minūtes un sakrājis pozitīvu lietderības koeficientu +10.

"Canucks" ar 68 punktiem 47 spēlēs ieņem pirmo vietu Rietumu konferencē un arī visā līgā. Nākamajā spēlē Vankūveras hokejisti ceturtdien mājās uzņems Sentluisas "Blues" komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu