Video Lihtenšteinas bobslejists par mata tiesu izglābjas no lielas nelaimes

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānšāviņš

Pēdējo nedēļu laikā ziemas sporta veidos notikuši vairāki smagi negadījumi, kuros cietuši cilvēki. Lihtenšteinas bobslejistam brīnumainā kārtā paveicās pēc neveiksmīga centiena ielekt bobā.

Pēdējais Pasaules kausa (PK) izcīņas posms risinājās Sanktmoricas dabīgajā ledus trasē Šveicē. Tur pilota Emīla Cipuļa četrinieka ekipāža izcīnīja trešo vietu

Sanktmoricā šāda mēroga sacensībās debiju piedzīvoja Lihtenšteinas četrinieks. Diemžēl, pirmais starts komandai neizdevās kā iecerēts.

Proti, trases ieskrējiena laikā Lihtenšteinas bobslejistiem radās problēmas ar ielekšanu kamanās. Divi sportisti centās nokļūt vienā un tajā pašā vietā, kā rezultātā viens no bobslejistiem krita un nokļuva uz ledus. Viņa roka uz brīdi atradās zem boba un tai varēja pārbraukt pāri ar slieci, bet sportists paspēja noreaģēt.

Viņš izglābās no potenciāli lielas nelaimes. Viss varēja beigties daudz sliktāk...

Pasaules kausa kopvērtējumā līderis četrinieku ieskaitē ir Vācijas pilots Johanness Lohners ar 1095 punktiem, bet viņa tautietis Frančesko Frīdrihs iekrājis par 25 punktiem mazāk, kamēr trešais ar 968 punktiem ir Cipulis. Jēkabam Kalendam 696 punkti dod 11. pozīciju un otro vietu junioru ieskaitē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu