Jaks gūst vārtus, Mitens atvaira 30 metienus, Rihardam Bukartam piespēle un "bullītis"

Čehijas ekstralīga
LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja aizsargs Jānis Jaks
Latvijas hokeja aizsargs Jānis Jaks Foto: hcvl.cz

Latvijas aizsargs Jānis Jaks otrdien guva vārtus viņa un Kristapa Zīles pārstāvētās Litvīnovas "Verva" uzvarā Čehijas hokeja ekstralīgas spēlē, bet uzbrucējs Rihards Bukarts rezultatīvi piespēlēja un realizēja izšķirīgo pēcspēles metienu viņa un Roberta Bukarta pārstāvētās Vītkovices "Ridera" uzvarā pār aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvēto Hradeckrālovas "Mountfield".

"Verva" mājās ar 4:1 (0:0, 3:0, 1:1) pieveica "Olomouc".

Jaks 28.minūtē guva vārtus vairākumā.

Viņš laukumā bija 22 minūtes un 24 sekundes, pa vārtiem metot piecreiz un nopelnot četras soda minūtes, otrā noraidījuma laikā 53.minūtē vienīgos vārtus viesu labā gūstot Silvesteram Kusko.

Zīle 17 minūtēs un 19 sekundēs laukumā izcēlās ar diviem spēka paņēmieniem un +/- rādītāju +2.

"Ridera" viesos pēcspēles metienos svinēja uzvaru ar 4:3 (1:2, 0:0, 2:1, 0:0, 1:0).

Rihards Bukarts piektajā minūtē rezultatīvi piespēlēja Marekam Kalusam mača pirmo vārtu guvumā, bet pēcspēles metienos precīzs bija viņa raidījums ceturtajā sērijā.

16 minūtēs un 35 sekundēs laukumā Bukarts vienreiz meta pa vārtiem un spēli pabeidza ar +/- rādītāju +1.

Roberts Bukarts 13 minūtēs un 36 sekundēs izcēlās ar vienu spēka paņēmienu.

Freibergs laukumā pavadīja 19 minūtes un 43 sekundes, reizi metot pa vārtiem, pielietojot vienu spēka paņēmienu un spēli pabeidzot ar +/- rādītāju +1.

Otro spēli ekstralīgā aizvadīja vārtsargs Mareks Mitens, kurš atvairīja 30 no 33 metieniem viņa un uzbrucēja Eduarda Tralmaka pārstāvētās Kladno "Rytīrži" zaudējumā ar 1:4 (1:1, 0:1, 0:2) izbraukuma mačā ar Karlovi Vari "Energia".

Tralmaks laukumā pavadīja 19 minūtes un 25 sekundes, piecreiz metot pa vārtiem, pielietojot vienu spēka paņēmienu, uzvarot vienā no diviem iemetieniem un spēli pabeidzot ar +/- rādītāju -2.

Litvīnovas komanda ar 68 punktiem 40 mačos ir ceturtā, Hradeckrālovas hokejisti ar 58 punktiem ir astotie, "Verva" ar 44 punktiem 36 mačos ir 12., bet Kladno klubs ar 30 punktiem 37 spēlēs - 14.vietā 14 klubu čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu